به گزارش ایسنا، مریم کاظمی پور در مورد پاداش وزارت ورزش برای قهرمانان المپیک اظهار کرد: این پاداش قطعا باید در هیات اجرایی و هیات رئیسه کمیته ملی المپیک مورد ارزیابی قرار بگیرد و بعد از آن توسط سخنگوی کمیته ملی المپیک اعلام شود. این اتفاق قطعا طی روزهای آینده توسط سخنگوی کمیته اعلام خواهد شد و اخبار صحیح و قابل ارجاع از سوی دبیر کل کمیته المپیک به استماع همه خواهد رسید.
معاون زنان وزارت ورزش و جوانان در خصوص حمایت از زنان ورزشکار المپیکی گفت: ما از محل اعتبارات زنان، سعی کردیم سهم زنان را طبق توافق نامه فدراسیون ها ناظر بر نفر اعزام، ناظر بر حساسیت رویدادها و ناظر به اینکه این رشته ها چقدر به ابزار و تجهیزات نیاز دارند در اولویت قرار دهیم. ما در معاونت زنان در توافق نامه ها نسبت به واگذاری اختصاصی بودجه زنان به برخی رشته ها، این موارد را در نظر گرفته و سعی کرده ایم برای فدراسیون هایی مثل دوومیدانی که رشته پایه و مادر است و می تواند خاستگاه ورزشکاران ما باشد و همچنین تیراندازی که وابسته به تجهیزات است ۱۰۰ درصد این اهداف و ردیف ها را محقق کنیم.
کاظمی پور در حاشیه مراسم اختتامیه لیگ برتر هندبال زنان در مورد موفقیت زنان در رشته های تیمی و حمایت وزارت از این رشته ها گفت: رشته های تیمی ما روند رو به پیشرفتی داشته اند که غیر قابل توصیف است. اتفاقات خوبی در رشته های تیمی مثل هندبال، والیبال، بسکتبال و کبدی افتاده است. فوتبال شرایط خوبی دارد، در کبدی هم گرچه در قهرمانی آسیا طلا را از دست دادیم اما شرایط بدی نداریم. با این وجود وزارت ورزش و جوانان در مسیر توسعه، رشته های توپی و تیمی را در اولویت های خود قرار داده است.
وی ادامه داد: معتقد به این موضوع هستیم که در رشته های تیمی وتوپی که برخوردی هستند، براساس علاقه مندی های دختران ایران می توانیم موفق باشیم. این اتفاق نخواهد افتاد مگر با هم افزایی، برنامه ریزی و سیاست گذاری همراه فدراسیون ها گام برداریم که خوشبختانه در بیشتر فدراسیون ها در حال برنامه ریزی است. بالا بردن سطح دانش فنی کادر فنی و مربیان، یکی دیگر از راهکارهایی است که مرز دانش فنی باشگاه ها و تیم های ملی را بالا می برد. بحث تربیت مدرس و مربیان ویژه بدنساز تیم های زنان هم یکی از نقاط عطف ما است که به دختران ایرانی کمک می کند که بتوانند در میادین بین المللی و در رقابت با حریفان خود بدرخشند. ما این بحث را در شورای برون مرزی نظارت می کنیم چون هم حضور تیم های ورزشی و هم میزبانی از رویدادهای بین المللی می تواند در پیشرفت ورزش کشور ما فتح بابی باشد.
معاون ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: من در آنالیز رشته دوومیدانی در مورد رقابت های نوروز گفتم که به نحو خوبی برگزار شد. بازتاب چنین میزبانی هایی منجر به هشت مدال از ده مدال کسب شده در رقابت های دوومیدانی داخل سالن آسیا شد. این اتفاق در این چند روز افتاد و بسیار هم ارزشمند بود.
وی افزود: امیدوارم در رویدادهای بین المللی زمینه حضور داوران و مربیان ما بیشتر فراهم شود. کارگاه ها و دوره های پیشرفته آموزشی می تواند آن مسیر فعالیت و قهرمانی را در رشته های تیمی فراهم کرده و ما دنبال این موضوع هستیم. ما این مسئله را در توافقنامه با فدراسیون های مربوطه از روسای فدراسیونها خواسته ایم. برای ردیف های تکلیفی تعریف شده، شرکت در دوره های توانمندسازی و تربیت مربی از مهمترین موضوعات است تا بتوانیم روزی به طور صد در صد با استقلال در ورزش زنان به قله های موفقیت برسیم.
انتهای پیام