به گزارش خبرنگار مهر، ذبیح الله پورشیب را باید یکی از پرافتخارترین کاراته کاهای ایران نامید. پسری که از روستای زنگوان از بخش کارزان شهرستان سیروان در ایلام تا بالاترین افتخار جهانی پیش رفت و بارها و بارها با غیرت مثالزدنی خود و آن تیکه کلام معروف «پورشبیب» در زمان اجرای تکنیک و اخذ امتیاز مدال کسب کرد و پرچم ایران را به اهتزاز درآورد.
کسب سه طلا و یک برنز تیمی، چهار برنز انفرادی قهرمانی جهان، طلا و برنز بازی های آسیایی، چهار طلای آسیا، دو طلای بازی های جهانی و همبستگی کشورهای اسلامی در کنار بیش از ۳۰ مدال تورنمنت های معتبر از جمله کاراته وان ها در کارنامه این جوان با اخلاق کاراته ثبت شده است. با این شرایط در سن ۳۶ سالگی به مسابقات انتخابی تیم ملی که قرار است ۲۱ خردادماه برگزار شود نیز دعوت شد و در حالی که چون گذشته با تمرینات سخت و فشرده خود را آماده ورود به چالشی جدی با جوانانی چون علیرضا رضایتی زوج، کیوان بابان، محمدرضا گیلان پور، امیرحسین فداکار، مهدی خدابخشی از کرمانشاه و اسماعیل معتمدی می کرد، تغییر مسیر داد و راه مدیریت در کاراته را در پیش گرفت.
پورشیب حتی صندلی مربیگری را نیز قبول نکرد و به دلیل تحصیلات آکادمیک در حوزه ورزش تا مقطع دکترا این مسئولیت را پذیرفت. البته که طباطبایی هم بهترین تصمیم را گرفت و یک انتخاب هوشمندانه را برای بخش دبیری فدراسیون داشت. پس از حضور نفراتی چون آشوری، مؤمنی، گرشاسبی در این سمت، حالا سرگروه تیم ملی روی صندلی دبیری نشسته است. انتخابی که خیلی ها و بخصوص آنها که هنوز چشم به این صندلی داشتند، شوکه شدند. چرا که این وزنه آنقدر سنگین است که شاید بلند کردن آن امکانپذیر نباشد.
سرگروه دیروز تیم ملی در مورد قبول این مسئولیت به خبرنگار مهر گفت: با هدف کمک به کاراته وارد بخش مدیریت فدراسیون شدم و امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد طباطبایی را بدهم. در این مسیر هم با کسب اجازه از همه پیشکسوتان کاراته ایران، از همه اساتید و بزرگان این رشته می خواهم کمک کنند تا بتوانیم در این مسیر موفق باشیم.
پورشیب در پاسخ به این سوال که دبیری فدراسیون یعنی پایان دوران قهرمانی گفت: درست است و از این پس در بخش دیگری به کاراته کمک خواهم کرد.