به گزارش ایرنا، عباس ابراهیم زاده دی ماه سال ۱۴۰۲ با کسب مدال طلا در مسابقات کشتی قهرمانی کشور به یکی از چهره های مطرح وزن ۶۵ کیلوگرم تبدیل شد او بعد از کسب این عنوان به رقابت های رنکینگ دار زاگرب اعزام شد اما در مرحله نیمه نهایی آن پیکارها برابر رحمان عموزاد خلیلی مغلوب و عملا المپیک را از دست داد اما این پایان راه یکی از آینده های کشتی ایران نبود بلکه وی در بوداپست بسیاری از بزرگان کشتی را محو هنر خود کرد.
مسابقات رنکینگ دار اتحادیه جهانی کشتی زاگرب روز هفدهم خرداد در وزن ۶۵ کیلوگرم با حضور هفت آزادکار برگزار شد که عباس ابراهیم زاده در مبارزه نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر گئورگی زیلاگی از مجارستان را شکست داد وی در مبارزه بعدی با نتیجه ۷ بر ۲ آستین گومز از مکزیک را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی رفت. ابراهیم زاده در این مرحله با نتیجه ۶ بر صفر از سد حاجی علی اُف قهرمان جهان و دارنده مدال های نقره و برنز المپیک از آذربایجان گذشت و به دیدار فینال راه یافت.
در حالی که تمام کارشناسان منتظر طلای ابراهیم زاده در فینال مسابقات بودند وی با وجود یک نمایش درخشان برابر کوتارو کایوکا از ژاپن شکست خورد و مدال نقره رسید.
درخشش ابراهیم زاده در کشتی ایران و جهان بهانه ای شد تا خبرنگار ایرنا دقایقی با وی همکلام شود. دقایقی که ابراهیم زاده هم به امال و آرزوهای خود اشاره داشت و هم اینکه از هیجان قهرمانی پرسپولیس و رئال سخن به میان آورد قهرمانی که همزان با درخشش او در بوداپست بود.
عباس ابراهیم زاده با قهرمانی در ایران چهره شد و با شکست قهرمان جهان از جمهوری آذربایجان اکنون به یک نام در کشتی تبدیل شده است در این زمینه چه نظری دارید؟
من با صلاحدید کادر فنی به بوداپست اعزام شدم و همه دیدند که سطح این رقابت ها در چه حدی بود. آخرین رقابت رنکینگ دار اتحادیه جهانی بود و بسیاری از بزرگان حضور داشتند. من یک مصدومیت داشتم و حتی با درد به روی تشک رفتم اما خدا را شکر یک نتیجه آبرومند کسب کردم و تمام بردهای خود را مدیون محسن کاوه می دانم.
شکست حاجی علی اُف قهرمان جهان و دارنده مدال های نقره و برنز المپیک یک اتفاق بود یا برنامه ریزی داشتید؟
اصلا اتفاق نبود من به کشتی این قهرمان علاقه دارم و مبارزات او را پیگیری می کنم. قبل از کشتی محسن کاوه تذکراتی را به من داد که با اجرای آنان، اجازه کار به قهرمان جمهوری آذربایجان ندادم. آقا محسن در تجزیه و تحلیل کشتی بزرگان بی نظیر است و من از اردوهای تیم جوانان زیر نظر این مربی بزرگ کار کردم. من در برابر علی اُف تمام تمرکزم را بر روی نقاط ضعف این کشتی گیر گذاشتم و اجازه اجرای فن به او ندادم.
اگر این کشتی ها را در زاگرب گرفته بودید الان مدعی المپیک بودید، چرا در زاگرب نتوانستید به دیدار نهایی برسید؟
من در زاگرب کشتی های خوبی گرفتم و در مرحله نیمه نهایی به رحمان عموزاد خلیلی یکی از خوبان کشتی دنیا خوردم. تجربه اولم در بزرگسالان بود و رحمان نیز فوق العاده است. واقعیت این بود زور من به رحمان نرسید. البته برد من مهم نیست زیرا مهم سربلندی ایران عزیز است امیدوارم رحمان این مهم را به سرانجام برساند.
با رحمان ارتباط دارید؟
رحمان از بهترین های وزن ۶۵ کیلوگرم به شمار می رود. با رحمان رفیق و مانند ۲ برادر هستیم و تنها آرزوی من برای این قهرمان کسب مدال طلای المپیک است.
وزن ۶۵ کیلوگرم هم در ایران و هم در جهان مدعیان زیادی دارد.
بله در ایران رحمان یک نابغه است و چند نفر دیگر نیز حضور دارند. در جهان نیز هم در قاره آسیا، هم اروپا و هم آمریکا مدعی دارد. کسب مدال در بین این همه مدعی کار راحتی نیست.
قصد تغییر وزن ندارید؟
نه بدن من برای وزن ۶۵ کیلوگرم مناسب است. چند سالی در این وزن می مانم و هدفم حضور در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس است.
از مازندران به ایلام رفتید تا در انتخابی تیم ملی حضور داشته باشید در این خصوص هم توضیح می دهید؟
بله من در مسابقات انتخابی کشتی استان مازندران در نیمه نهایی روی یک غفلت باختم و نتوانستم از این استان جواز حضور در رقابت های قهرمانی کشور کسب کنم. تا روز مسابقه رایزنی هایی داشتم و در نهایت با سهیمه استان ایلام به روی تشک رفتم. در آن مسابقات نتیجه انفرادی مهم بود نه تیمی. لذا با کسب عنوان قهرمانی توانستم در چزخه انتخابی قرار بگیرم.
با پیشرفتی که کشتی آزاد در مازندران دارد رسیدن به تیم اصلی استان برابر با تیم ملی است.
ترافیک در کشتی مازندران کار آزادکاران را سخت کرده و ما باید برای رسیدن به تیم منتخب استان مسابقات سختی را پشت سربگذاریم. من در مرحله نیمه نهایی انتخابی استان باختم و مجبور شدم برای رسیدن به رقابت های قهرمانی کشور با استان ایلام در رقابت ها حضور داشته باشم.
بعد از باخت در نیمه نهایی انتخابی مازندران، انتظار داشتید که به چرخه وارد شوید؟
چرخه انتخابی تیم ملی کاملا شفاف است. هر کشتی گیری که بتواند در مراحل این چرخه نتیجه لازم را کسب کند به دوبنده خواهد رسید. این یک کار بسیار عالی در زمان مدیریت علیرضا دبیر بود. البته رئیس فدراسیون کشتی در بحث اردوها نیز بهترین امکانات را در اختیار گوش شکسته ها قرار می دهد امکاناتی که شاید در تاریخ کشتی ایران بی سابقه باشد.
چرا در برابر کشتی گیر ژاپنی نتوانستید آن عملکرد خوب خود را به نمایش بگذارید؟
من با مصدومیت به بوداپست رفتم. البته این مصدومیت زیاد مهم نبود زیرا توانستم کشتی های خوبی را بگیرم. در برابر حریف ژاپنی نیز خوب امتیاز گرفتم اما ورق به سود وی برگشت و در نهایت او به مدال طلا رسید.
الان شرایط مصدومیت شما چطور است، بهتری شدید یا نیاز به استراحت دارید؟
من و سرمربی تیم ملی با پزشکان مشورت کردیم و چند جلسه هم باید فیزیوتراپی بروم. مشکل زیادی نیست و با ۱۰ روز استراحت مصدومیت برطرف خواهد شد تا دوباره در اردوهای تیم ملی حضور پیدا کنم.
به جز کشتی چه رشته ورزشی دیگر را دنبال می کنید؟
من فوتبال را دنبال می کنم و در دنیای این رشته عاشق رئال مادرید و کریستیانو رونالدو هستم. فوتبال های رئال را پیگیری می کنم و عشق به این تیم دارم.
در ایران؟
در ایران نیز فوتبال تیم ملی و پرسپولیس را دنبال خواهم کرد.
و قهرمانی رئال و پرسپولیس در یک شب مهیج فوتبالی؟
بله یک اتفاق باور نکردنی بود. در آن شب هر ۲ تیم محبوب من به قهرمانی ایران و اروپا رسیدند.
چند روز بعد از این قهرمانی نیز شما در بوداپست درخشیدید.
خوشحالم که دست خالی از این تورنمنت بر نگشتم اما حیف شد که کار من با کسب نشان طلا به پایان نرسید. اگر طلا می گرفتم روزهای رویایی بود که متاسفانه تکمیل نشد.