به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، یکی از مهمترین شعارهای کمیته بین المللی المپیک ترویج صلح، برادری و دوستی در میان ملل مختلف است، اما این شعار در مواردی تحت تاثیر نفوذ قدرت های غربی قرار گرفته تا جایی که برخی کارشناسان از آن به عنوان سیاست یک بام و دو هوای مسوولان جهانی یاد می کنند.
در سی وسومین دوره بازی های المپیک، کشورهای روسیه و بلاروس به خاطر مسائل ناشی از جنگ با اوکراین از حضور در المپیک محروم شدند و حتی شمار کمی از قهرمانان این کشور باید با شرایط خاص در آوردگاه بزرگ جهانی حضور داشته باشند که مهمترین آن، حضور به عنوان ورزشکار بی طرف و استفاده نکردن از پرچم در حین مسابقات و در زمان توزیع مدال است.
هر چند که برخی این اقدام کمیته بین المللی المپیک را گامی در جهت پیشگیری از جنگ در سطح جهان می دانند اما واقعیت آن است که شعار صلح کمیته بین المللی المپیک تنها مربوط به چند کشور است و سیاست دوگانه این نهاد زمانی نمایان می شود که ورزشکاران رژیم صهیونیستی در المپیک حضور دارند به گونه ای که اکنون دولت فرانسه به جای پافشاری بر سیاست های ترویج صلح، خود به محافظ ورزشکارانی تبدیل شده که زاده سیاست های جنگ طلبانه در جهان هستند.
در فلسطین یک جنگ تمام عیار در جریان است و تاکنون نزدیک به ۴۰ هزار شهید و صدها هزار نفر مجروح و بی خانمان بر جای گذاشته است.
با وجود تهاجم رژیم صهیونیستی و کشتار بی رحمانه در غزه، ورزشکاران این رژیم نه تنها از حضور در المپیک منع نشدند بلکه دولت فرانسه تدابیر خاصی برای حفاظت از آنان در دهکده المپیک در دستور کار قرار داده است.
با آغاز بازی های المپیک، موج اعتراضات ضد صهیونیستی در کشورهای مختلف جهان و حتی در فرانسه به عنوان میزبان المپیک برای اخراج ورزشکاران رژیم صهیونیستی ایجاد شده است.