به گزارش ایرنا، رقابت های کشتی آزاد و فرنگی المپیک پاریس در حالی ۱۵ تا ۲۱ مرداد برگزار می شود که اتحادیه جهانی کشتی، پذیرفتگان جدید حاضر در تالار مشاهیر خود را معرفی کرد.
استیو گنوت دارنده مدال طلا و برنز المپیک ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ در کشتی فرنگی و از کشور فرانسه است. او در المپیک پکن، پس از ۸۴ سال دومین مدال طلای کشتی فرنگی فرانسه را پس از امیل پویلو به دست آورد. گنوت همچنین یک نشان نقره جهانی را در سال ۲۰۰۷ برای کشورش بدست آورد. او را می توان الهام بخش نسلی جدید از کشتی گیران فرانسوی معرفی کرد.
مهم ترین دیدار گنوت در المپیک ۲۰۱۲ به تقابل سعید عبدولی بازمی گردد؛ او در دیداری بحث برانگیز که اشتباهات داوری در آن بسیار دخیل بود توانست با نتیجه ۳ برصفر نماینده کشورمان را شکست دهد. با شکست گنوت در مرحله بعدی و نرسیدن به دیدار فینال، عبدولی از مسابقات حذف شد.
دیگر کشتی گیر، ماولت باتیروف روسی است توانست ۲ نشان طلای المپیک در سال های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ در کشتی آزاد را برای کشورش ضرب کند. او همچنین یک نشان طلا و یک برنز جهانی را در سال های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ به دست آورد. این آزادکار روس در اوزان ۵۵ و ۶۰کیلوگرم توانست با فنون خاص خود، تحسین علاقه مندان به این ورزش را برانگیزد.
تونیا وربیک سرمربی فعلی کشتی زنان کانادا نیز در دوران حرفه ای خود در بازی های آتن، مدال نقره گرفت و چهار سال بعد در پکن یک برنز به مجموعه خود اضافه کرد و با کسب مدال نقره المپیک لندن، هت تریک مدال هایش تکمیل شد. او همچنین یک نشان نقره و ۲ نشان برنز جهانی رانیز کسب کرده است.
لوون جولفالاکیان فرنگی کار ارمنستانی که در المپیک ۱۹۸۸ سئول به نشان طلا رسید، دیگر نفر راه یافته به تالار مشاهیر اتحادیه جهانی کشتی است. او در رقابت های جهانی یک نشان طلا و یک برنز را برای کشورش به ارمغان آورد. طلای المپیک، طلای قهرمانی جهان و طلای قهرمانی اروپا دیگر افتخارات این کشتی گیر اسبق ارمنستان است، او در تمام مبارزات خود به صورت یک طرفه پیروز شد. جولفلاکیان پس از اتمام دوران حرفه ای به مربیگری روی آورد. پسر بزرگ وی نیز در المپیک لندن به نشان نقره رسید.