به گزارش عصر شنبه ایرنا، کمیته انضباطی فدراسیون والیبال با حضور سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون جهت بررسی پرونده بازیکنانی که از حضور در تیم ملی در سال جاری امتناع کردند، برگزار شد.
صابر کاظمی، بازیکن قطر پاسور والیبال کشورمان که پس از درخشش در تیم ملی والیبال ایران در مسابقات لیگ ملت های ۲۰۲۰ موفق شد در لیگ های خارجی مختلف از جمله کویت به عنوان لژیونر بازی کند، برای ارائه توضیحات و دلایل خود در خصوص عدم حضور در تمرینات تیم ملی والیبال کشورمان حاضر شد.
در ابتدای این جلسه تقوی در خصوص ناراحتی مردم و هواداران والیبال و رسانه ها از عدم حضور برخی بازیکنان بدون داشتن دلیل موجه و آسیب هایی که به تیم ملی به ویژه در پست های حساس وارد شد، صحبت هایی کرد و سپس به شرح ماجرای عدم حضور کاظمی در تمرینات تیم ملی پرداخت.
در ادامه علی فرخی به عنوان رئیس کمیته انضباطی توضیحاتی ارائه کرد و از صابر کاظمی خواست اسناد، دلایل و ادله خود را در خصوص پرونده ارائه کند و سپس هر یک از اعضا سوالاتی از صابر کاظمی عنوان کردند.
در پایان این جلسه کمیته انضباطی که به صورت ویژه در دفتر رئیس فدراسیون برگزار شد، کمیته انضباطی رای خود را به شرح ذیل اعلام کرد:
«آقای صابر کاظمی پس از دعوت به تیم ملی بزرگسالان و استنکاف از حضور در تیم ملی برای شرکت در مسابقات، برخی موارد شخصی از جمله بیماری پدرش را به عنوان علت عدم حضور خود در تیم ملی مطرح کرد که با توجه به مطالبی که در ادامه جلسه بیان شد و در صورت جلسه کمیته انضباطی ثبت شده است، دفاع وی از سوی کمیته انضباطی غیر موجه و غیر قابل پذیرش تشخیص داده شد. بنابراین با استناد به بند ۱۶ ماده ۲۵ آیین نامه سازمان لیگ ناظر بر مقررات انضباطی که اشعار می دارد چنانچه بازیکنی دعوت فدراسیون برای تیم ملی را نپذیرد حق حضور در مسابقات را از دست خواهد داد و بند ۱۱ ماده ۳ و بند ۲ ماده ۴ آیین نامه انضباطی فدراسیون والیبال، کاظمی به ۲ سال محرومیت قطعی از حضور در هر گونه مسابقه والیبال اعم از لیگ های داخلی و خارجی محکوم شد. رای صادره در فرجه قانونی قابل تجدید نظرخواهی است.»
سلسله جلسات کمیته انضباطی در خصوص بررسی پرونده برخی از بازیکنانی که از حضور در تیم ملی امتناع کردند، از سوی رئیس فدراسیون والیبال در دستور کار کمیته انضباطی قرار گرفته است و پرونده و دلایل بازیکنان دیگر نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
از اقدام قاطعانه فدراسیون والیبال در برخورد با بازیکنانی که از حضور در تیم ملی امتناع می کنند، باید استقبال کرد و آن را ستود، اقدامی که در ادامه اجازه نخواهد داد تا بازیکنان بدون اینکه عواقبی برای شان داشته باشد، به تیم ملی پشت کنند.