حسین کریمی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: رقابت های تکواندو در المپیک به دلیل حضور بهترین های دنیا به لحاظ فنی در سطح بالایی برگزار شد. علاقمندان به تکواندو واقعاً مبارزات جذاب و دیدنی را شاهد بودند که واقعاً برای مربیان یک کلاس درس در مقیاسی بزرگ بود که خوشبختانه نمایندگان کشورمان نمایشی بسیار خوبی در این بازی ها داشتند.
وی ادامه داد: حضور هادی ساعی در رأس فدراسیون یک مزیت بزرگ برای تکواندو ایران است. او پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران با تجربه حضور در دو فینال، کسب دو طلا در کنار یک برنز است. تقریباً هیچکدام از تیم های حاضر در این بازی ها فردی با این مشخصات را کنار خود نداشتند. استفاده از این تجربیات در کنار بالا رفتن روحیه و انگیزه نفرات از مهمترین دلایل این نتیجه با ارزش بود.
این مربی سازنده افزود: کادر فنی با دانش و هماهنگ در هر دو بخش بانوان و آقایان از یک سو و مهم تر از آن مدیریت فنی صحیح تیم های ملی از دیگر دلایل به دست آمدن چهار مدال المپیک بود. هیچ رشته ورزشی موفق نشد توسط کل اعضای خود به مدال دست پیدا کند، این رشته تکواندو بود که به این مهم دست یافت و نتیجه صد در صدی را که در نوع خود یک رکورد منحصر به فرد می باشد را به جای گذاشت.
کریمی ادامه داد: نکته مهم دیگری که در این موفقیت تأثیر زیادی داشت، تغییر شیوه برگزاری لیگ از یک سو و جوانگرایی در سطوح مختلف از سوی دیگر بود. تیم های حاضر در این رقابت ها به جوانان بیشتر توجه کردند و مربیان هم جسارت بیشتری برای میدان دادن به جوانان از خود نشان دادند. از سوی دیگر فدراسیون هم با دعوت بهترین های لیگ به اردوی تیم ملی انگیزه لازم در بین جوانان را دو چندان بالا برد تا تکواندو از این موضوع بهترین بهره را ببرد.
وی در پایان گفت: دستاورد بزرگ این نتیجه درخشان در المپیک اقبال خانواده ها به تکواندو بود تا خردسالان و نونهالان برای حضور در باشگاه های تکواندو ترغیب شوند. باید تلاش کنیم زیر ساخت های لازم برای پرورش سرمایه ها و استعدادهای جدیدی که وارد کلاس های آموزشی می شوند، را فراهم کنیم.