به گزارش خبرنگار مهر، افشین فرزام مربی تیم رویینگ ایران در بازیهای پارالمپیک در نشست خبری امروز خود گفت: همیشه ممنون هستیم که از جانب رسانه در پیروزی ها حمایت شدیم و اگر جایی نتیجه ای باب میل مردم نتیجه نگرفتیم بابت نقدها تشکر می کنم و اگر نتایج مورد قبول نبوده عذرخواهی می کنم.
وی در ادامه افزود: عیار هر رشته در کشور ما در سه رویداد بازی های آسیایی، کسب سهمیه و المپیک سنجیده می شود مسابقات ما بیشتر در آسیا است و کمتر در رقابت جهانی هستیم و باید با چین و ژاپن قیاس شویم. می بینم که این دو کشور در رده بندی المپیک در کجا قرار دارد. اگر به چهار سال قبل برگردیم در رویینگ دو نفره فاصله ۷ ثانیه و در بازی های آسیایی صدم ثانیه با ژاپن فاصله داشتیم. بعد از آن سه چهار ماه فرصت داشتیم و با تغییر ارنج خود فاصله خود را به ۲ ثانیه رساندیم و در المپیک با ۴-۵ ثانیه و یک بار سی صدم ثانیه به ژاپن رسیدیم و به کشورهای توسعه یافته نزدیک شدیم.
سرمربی تیم رویینگ تاکید کرد: در بازی های آسیایی با چین بالای ۱۱ ثانیه و در فینال c المپیک ۷ ثانیه فاصله داشتیم. چین چندین مدال در توکیو گرفت ولی این دوره با وجود فینالیست های زیاد به مدال نرسید. یونان طلای توکیو را داشت ولی ششم شد. حتی دارنده نقره توکیو به فینال b رفت . انتظار داشتیم چون در قایق دو نقره ژاپن همیشه در فینال بود با نزدیک شدن به آن به فینال b برسیم. ما به ژاپن نزدیک شدیم ولی هر دو به فینال B نرسیدیم.
وی در ادامه در مورد وضعیت رویینگ تک نفره هم گفت: برای انتخابی المپیک توکیو در یک نفره ورزشکار با تجربه که هشت سال با نازنین ملایی کار کرده بودم (بالای هفت ثانیه با ورزشکار ژاپنی فاصله داشت و نقره گرفت. در این دوره ورزشکار جوان که یک سال با او تمرین کردم، بالای ۲۵ ثانیه افزایش رکورد داشت و فاصله رکوردی او با ورزشکار ژاپنی یک ثانیه شد.
فرزام تصریح کرد: حواشی دامن گیر ما و ورزشکاران شد و البته ما هم راضی نیستم و ورزشکار جوانی که داشتیم همه تاثیرگذار بود. ورزشکار جوان ما فاطمه مجلل یک بار در انتخابی المپیک در یک نفره پارو زد و در المپیک با ورزشکاران با تجربه رقابت کرد. مسابقات اخر کار از دستش در رفت. طبق قوانین در المپیک من نتوانستم او را کوچ کنم در حالی که در انتخابی المپیک او را کوچ کردم و رکورد خوبی هم ثبت کرد.
مربی قایقرانی ایران خاطر نشان کرد: انتظار داشتیم مجلل در المپیک رکورد خوبی داشته باشد اما رخ نداد باید بیشتر تلاش کنیم تا نتایج مطابق انتظارات جامعه باشد.
فرزام در پاسخ به این پرسش که «با توجه به اینکه لباس کاروان همواره حاشیه داشته است آیا در جریان این موضوع بودید که مهسا جاور مدل لباس کاروان ایران است؟»، گفت: از دوستان کمیته می خواهم از این به بعد از بانوان ورزشکار به عنوان مدل لباس کاروان استفاده نکنند. من در جریان این اتفاق نبودم. اینکه وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، استان ها و سایر بخش ها مستقیم با ورزشکار ارتباط می گیرند، امیدوارم مدیریت شده باشد. چوب این اقدامات را ورزشکار می خورد آنها جوان هستند و می خواهند دیده شوند و دود آن در چشم ورزشکار می رود.
وی تاکید کرد: من سختگیر هستم حتی برای مصاحبه قبل از مسابقات جدی، سختگیرانه برخورد می کنم. دلیل آن حفظ تمرکز ورزشکار برای مسابقه است. ورزشکار بعد از مسابقه می تواند در فضای مجازی باشد و مصاحبه کند ما هم از این اتفاق خوشحال نیستیم و انتقاد داریم . اینکه گوشی ورزشکار گرفته شود هم به لحاظ شخصیتی و روانی روی ورزشکار تاثیر منفی دارد. تذکرات لازم داده می شود ولی این یک اتفاق انتحاری در یک فضای احساسی بود.
در ادامه این نشست، بصارت مربی قایقرانی آبهای آرام هم بیان داشت: نبی رضایی می توانست فینالیست باشد اگر در گروه دیگری پارو بزند. از نظر زمانی هم ورزشکار ما شرایط بهتر بود.
اشرف نائب رئیس فدراسیون قایقرانی هم در حاشیه این نشست بیان کرد: حفظ احترام به نقطه نظرهای فردی مهم است و باید این مسئله بررسی شود و مسئله آگاهی به فضای مجازی بیشتر شود و این آگاهی به ورزشکار و مربی داده شود. باید در آینده نقاط ضعف ما تبدیل به نقاط قوت ما شود.