علی سلطان پور در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا در خصوص برگزاری انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد اظهار داشت: تقریبا ۲ ماه است که فرایند انتخابات از نو آغاز شده و نامزدها دوباره شروع به ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: دور قبل ۴ نامزد داشتیم و حالا ۱۰ نفر اعلام آمادگی کردند تا سابقه مدیریتی آن ها تایید شود. برخی افراد که سابقه آن ها تایید نشده بود، به کمیسیون تجدید نظر اعتراض کردند و پس از اعلام نتایج باید تأیید نهادهای نظارتی داده شود تا وزارت ورزش تاریخ مجمع انتخاباتی را تعیین کند.
سرپرست فدراسیون بولینگ و بیلیارد با اشاره به استعدادهای موجود در رده های سنی عنوان کرد: بازیکنانی با پتانسیل بسیار بالا داریم؛ مثل بنیامین گزاوند از استان قم که فقط ۱۱ سال دارد و قد او به میز نمی رسد.
وی ادامه داد: با این حال پدرش کفشی را برای او تعبیه کرده که بتواند رقابت کند. او به همراه ۲ ورزشکار کم سن و سال دیگر به مسابقات جهانی هند اعزام شد که در اولین تجربه، همگی توانستند از مرحله مقدماتی صعود کنند و به مراحل حذفی برسند. رشته ما در حوزه قهرمانی با گذشته بسیار تفاوت شده است و پشتوانه خوبی برای تیم ملی داریم. این مسئله نشان می دهد که فدراسیون و رئیس آینده، رسالت مهمی برای پشتیبانی از ورزشکاران دارند.
وی ادامه داد: پرهام کاظمی با ۱۲ سال سن تا جایی پیشرفت کرده است که وقتی با حسین وفایی بازی کرد، نزدیک به برد بود و این بازیکن حرفه ای کشورمان که بین بهترین های جهان است، از استعداد او متعجب شده بود. بازیکنانی در زده سنی زیر ۲۱ سال نیز داریم همچون تیرداد آزادی پور که به تازگی در مسابقات قهرمان جهان توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.
سلطان پور درمورد چشم انداز آینده رشته های بیلیاردی خاطرنشان کرد: در ۱۰ سال آینده حرف های بیشتری در دنیا خواهیم داشت. امروز حسین وفایی و امیر سرخوش را بین بازیکن در تور حرفه ای ها داریم و علی قره گزلو و سیاوش مزینی نیز در صدد ورود به این لیگ هستند.
وی افزود: ۲۰ روز آینده مسابقات قهرمانی جهان بزرگ سالان مغولستان را در پیش داریم که قره گزلو و مزینی اعزام خواهند شد. وفایی و سرخوش دیگر به خاطر حضور در تور حرفه ای ها منع ورود به این رقابت ها را ندارند ولی باید بپذیریم که این ۲ ورزشکار در سطح حرفه ای هستند و نباید آن ها درگیر مسابقات آماتور کنیم.
سرپرست فدراسیون بولینگ و بیلیارد با تاکید بر حضور بانوان گفت: بانوان در رشته های بیلیاردی در همه جهان سطح متفاوتی با آقایان دارند و در ایران نیز نمی توانیم هم سطح بودن این ۲ بخش را انتظار داشته باشیم. با این حال در ۲۰ سال گذشته در فدراسیون برای بانوان کم نگذاشته ایم. بانوان ما توجه بیشتری نیاز دارند تا همچون آقایان افتخار آفرینی کنند و نیاز داریم که مدرس ها و مربیان خارجی را برای ارتقای سطح آن ها به ایران بیاوریم.