به گزارش ایرنا، جنگ نابرابر در لیگ برتر را به معنای واقعی در دربی اصفهان دیدیم. جایی که ذوب آهن با انبوهی از مشکلات مالی به مصاف همشهری متمول خود رفت و در نهایت توانست یک امتیاز ارزشمند به دست بیاورد. سال ها قبل یکی از کارشناسان فوتبال می گفت: «رقابت های لیگ برتر، یک جنگ ناعادلانه میان باشگاه ها است. جایی که یک باشگاه ۱۰ برابر دیگری بودجه دارد و می تواند تمام بازیکنان خوب را جذب کند.
در سوی مقابل باشگاهی دیگر فقط قادر است بازیکنان درجه دو و سه را، آن هم با کلی قول و وعده استخدام کند. اگر مجوز می دادند و من تصمیم گیرنده بودم، بودجه برابری به تمام تیم ها می دادم و آنوقت رقابت را به معنای واقعی کلمه می دیدیم. آن زمان مشخص می شد که فلان مربی چند مرده حلاج است، وگرنه تیم خوب با ستاره های بزرگ را به هر کسی بدهند، نتیجه می گیرد.»
دیدار ذوب آهن مقابل سپاهان، به طور دقیق همین نظریه را به تصویر کشید. ذوب آهن با انواع و اقسام مشکلات عدیده مالی دست و پنجه نرم می کند. این باشگاه حتی همین یکی دو هفته قبل هزینه تهیه بلیت سفر به شهری دیگر را در حساب خود نداشت که این مسأله سر و صدای فراوانی هم به وجود آورد.
ذوب آهن باشگاهی ریشه دار و قدیمی است اما حداقل در سال های اخیر با کاهش بودجه عجیبی مواجه شده و این موضوع روی جذب بازیکن جدید و نقل و انتقالات نیز تأثیر مستقیم گذاشته است.
مستطیل سبز را کنار می گذاریم و فقط به نیمکت دو تیم و بازیکنانی که به ترکیب ذوب آهن و سپاهان اضافه شدند، نگاهی می اندازیم. ربیعی برای جبران شکست یک بر صفر در دربی اصفهان، چابرادزه، شوشتری، کمال کامیابی نیا و باغبان مطلق را به بازی آورد. بازیکنانی که به جز کامیابی نیا که او هم سال های پایانی فوتبال خود را پشت سر می گذارد، جملگی کم نام و نشان و ارزان قیمت هستند.
همچنین در ترکیب اصلی ذوب آهن هم از این دست بازیکنان بسیار وجود داشت. جوان هایی نظیر فردین یوسفی، امیرحسین جدی و ...
حالا می رویم سراغ بازیکنان ذخیره سپاهان که وارد زمین شدند. به نام ها دقت کنید؛ ابوبکر کامارا، صالح حردانی، استیون انزونزی، محمد دانشگر و جواد آقایی پور. قیمت این ستاره ها روی هم از بودجه یک سال باشگاه ذوب آهن (در تمام رشته ها) بالاتر است. یا به عنوان نمونه هزینه ای که سپاهان برای جذب انزونزی پرداخته، به تنهایی از تمام نیمکت ذوب آهن (چه آنهایی که وارد زمین شدند و چه آنهایی که بازی نکردند) بیشتر است.
این همان جنگ نابرابری است که درباره آن صحبت کردیم. یک باشگاه برای هزینه های حداقلی خود دچار سر در گمی شده و نمی داند به کدام در بزند، آنوقت باشگاهی دیگر ستاره خارجی را جذب می کند و او را در ۱۰ دقیقه پایانی و به عنوان بازیکن جانشین به زمین می فرستد. همین شرایط را کنار هم بگذارید و به نتیجه نهایی بازی نگاه کنید.
تساوی یک بر یک در دربی اصفهان. ذوب آهن کاری کرد کارستان و ربیعی هم با دست های خالی در این جنگ نابرابر شکست نخورد. بنابراین می توانیم به حق، از کار بزرگ ذوب آهن و کادرفنی این تیم در دربی اصفهان یاد کنیم و نتیجه ای که به وضوح این نکته را نمایان می کند.