به گزارش روز جمعه ایرنا، پس از ادعاهای کذایی برخی کشورهای حوزه خلیج فارس پیرامون جزایر سه گانه کشورمان، جامعه ورزش همچون سایر حوزه ها به این موضوع واکنش نشان داد و سفر وزیر ورزش و تعداد زیادی از روسای فدراسیون ها، مربیان و ورزشکاران به جزیره بوموسی در همین راستا بود؛ اما اتفاق جالب و قابل ستایشی که فدراسیون والیبال رقم زد، برگزاری رقابت های ۴ جانبه والیبال ساحلی در جزیره بوموسی بود.
این رقابت ها با حضور ۴ تیم که به هر کدام از آنها نام یکی از جزایر سه گانه و همینطور خلیج فارس اطلاق شده بود، برگزار شد. در چنین برهه ای که دنیا از ورزش به عنوان یک ابزار سیاسی استفاده می کند و نمونه عینی آن عدم اجازه به روسیه برای حضور در رویدادهای مهم بین المللی همچون المپیک است کشورمان هم می تواند از این ابزار در جهت اهداف ملی خود استفاده کند.
رقابت های والیبال ساحلی که عنوان آن «جام جزایر سه گانه ایران در خلیج فارس» بود می تواند سرآغازی باشد برای برگزاری رقابت های ملی و بین المللی در این جزایر سه گانه. هر چند برای رسیدن به این هدف نیاز است که زیرساخت های ورزشی برای آن در نظر گرفته شود. این موضوع در صحبت های وزیر ورزش که در جزیره بوموسی انجام داده بود به چشم می خورد.
وی گفت:«حتما یک برنامه خیلی مناسب با استانداری و میراث گردشگری خواهیم داشت. نگاهی برای توسعه ورزش ساحلی خواهیم داشت و بخش همگانی آن برایم مهم تر است. بستر ورزش ساحلی فراهم است و ۳ هزار کیلومتر ساحل بکر و آماده به ورزش داریم. به سمت ورزش های ساحلی و دریایی می رویم و بستر آن فراهم است و باید از آن استفاده کنیم.»
انتظار می رود سایر فدراسیون ها هم فراخور رشته هایی که مدیریت آنها را بر عهده دارند در چنین جهتی گام بردارند. حتی در خصوص برخی رشته ها که امکان برگزاری آنها در جزایر سه گانه کشورمان نیست می توانند فعالیت های خود را روی رویدادهای غیررقابتی متمرکز کنند و در این خصوص اقدامات فرهنگی می تواند یک راهکار خوب تلقی شود.
نکته پایانی اینکه استفاده از ظرفیت های ورزش در جهت تاکید بر مالکیت جزایر سه گانه کشورمان باید مستمر باشد؛ نه اینکه پس از فروکش کردن جریان رسانه ای، فدراسیون ها هم این موضوع را نادیده بگیرند.