به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دلیریان در مورد وضعیت کشتی فرنگی تهران گفت: در حال حاضر وضعیت کشتی فرنگی ایران در جهان خوب است و این از نتایج المپیک مشخص است اما متأسفانه تهران به مانند برخی از استان ها که پیش از این در کشتی فرنگی حرف های زیادی برای گفتن داشتند، وضعیت خوبی در این رشته ندارد. متأسفانه تهران افت زیادی در کشتی فرنگی داشته است. یک زمانی ۸۰ درصد تیم ملی را تهرانی ها تشکیل می دادند اما الان کشتی تهران تهی از قهرمانان کشتی فرنگی شده است.
سرپرست اسبق تیم ملی کشتی فرنگی که در جلسه هم اندیشی آسیب شناسی در مورد کشتی فرنگی استان تهران صحبت می کرد، یکی از دلایل عدم موفقیت کشتی فرنگی در تهران را علاقه کشتی گیران به رشته آزاد دانست، و افزود: در بین همین کشتی گیران آزاد استعداد فرنگی وجود دارد و مربیان باید بیایند این استعدادها را به صورت گلخانه ای تربیت کنند تا بعد بتوان در میان چهره ها رقابت ایجاد کرد. از کشتی گیران آزاد در کشتی فرنگی استفاده شود و اگر استعداد داشتند ادامه می دهند.
وی گفت: حمید سوریان مطرح ترین فرنگی کار تهرانی، یک استثنا است و استثناها نباید مبنا قرار بگیرند، سوریان کسی است که بعید می دانم به این زودی ها کسی بتواند مثل او جایگزین او شود. اما حمید سوریان و حضورش در کشتی استان تهران می توانست باعث ایجاد انگیزه شود و اگر روی این چهره تبلیغات بیشتری صورت می گرفت، باعث انگیزه می شد، یا حتی خودش می توانست شروع به کار کند.
این پیشکسوت کشتی در باره امکاناتی که در کشتی تهران و ایران فراهم شده است تصریح کرد: هیئت کشتی هم متأثر از فدراسیون کشتی است و خوشبختانه از نظر ساختاری کارهایی که انجام شده انکار ناپذیر است، اما باید در همه چیز به یک اندازه رشد کنیم. شاید بعضی ها بگویند هند و چین هم روی هم رفته ۳ میلیارد از جمعیت دنیا را تشکیل می دهند، پس چرا در کشتی آن چنان مطرح نیستند؟ اما باید توجه کرد که ما نباید خودمان را با اینها مقایسه کنیم چرا که کشتی ورزش ملی ما و در خون ایرانیان است اما آنها به تازگی به سمت کشتی گرایش پیدا کردند.
عضو اسبق تیم ملی کشتی فرنگی اظهار داشت: با دست روی دست گذاشتن چیزی درست نمی شود، ورزشکار همه چیز دارد اما منتظر است یکی دست روی او بگذارد که دقیقاً ما همان کسی که دست بگذارد و به اصطلاح آن گوهرشناس را در کشتی کم داریم و شاید حتی نداشته باشیم وگرنه استعداد در ایران فراوان است .
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۷۴ گفت: دلیل اینکه امروزه گرایش به کشتی کم شده به دلیل ظهور ورزش های فانتزی و شیک است که تبلیغات بسیاری در این موارد صورت گرفته است و همین باعث شده که شخص با خودش بگوید من عمرم را در کشتی که رشته بسیار سختی است بگذارم، در انتها چه چیزی نصیب من می شود؟ باید تبلیغات خوبی برای کشتی شود تا جوانان به سمت آن گرایش پیدا کنند.