برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بهتر است رئیس فدراسیون فوتبال، فوتبالی نباشد

کارشناس مسائل حقوقی فوتبال گفت: اگر رئیس فدراسیون، فوتبالی نباشد بهتر است چرا که می تواند نیروهای بیشتری جذب کند.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال هوشنگ نصیرزاده درباره ساختار فوتبال ایران موارد زیر را مطرح کرده است.

1-فوتبال ایران سال سختی را پشت سر گذاشت اما جدا از همه کم و کاستی ها و نقاط ضعف و قوت با توجه به اینکه در 5 سال گذشته ساخت و سازهای خوبی در ورزش انجام شده اما دلایل ناکامی تیم های ملی فوتبال ایران در رده های مختلف فقط به داخل مستطیل سبز بازنمی گردد.
باید سخت افزارها را فراهم کرد و با نگاهی به کشورهای عربی به خوبی می توان الگوبرداری آنها را از کشورهای اروپایی برای ساخت ورزشگاه های محل تمرین و بازی دید. به عنوان مثال در آلمان و باشگاه بایرن لورکوزن 113 زمین تمرین وجود دارد که موزائیک وار به هم نزدیک اند و تیم های مختلف از رده های سنی این باشگاه تمرین می کنند و نکته جالب این است که توپ های تمرینی تیم ها گهگاه قاطی می شود. باید نقشه های تفصیلی احداث ورزشگاه ها طوری باشد تا تیم های مختلف درگیر هم باشند، چرا که به بازیکنان انگیزه می دهند.

2-برای اصلاح ساختار فوتبال ایران باید چندین کار اساسی صورت گیرد اول این که حق پخش تلویزیونی با تعرفه و قیمت قانونی و واقعی به فوتبال تعلق گیرد تا استقلال آنها تامین شود و باشگاه هایی که مرتب چشم به کمک های دولتی دارند از استقلال برخوردار نیستند و به خاطر عدم ثبات مدیریتی در هیات مدیره و یا کادر فنی، تنش های مختلفی را به بدنه تیم های باشگاه از پایه تا بزرگسال وارد می شود و این گونه است که فرایند تولید بازیکن و ارتقای یک باشگاه با بن بست مواجه می شود. وضعیت تیم های خصوصی ایران و تعداد آنها در لیگ برتر شاهدی بر این مدعاست.

3-سازمان تربیت بدنی باید قانون کپی رایت در مورد کالاهای ورزشی را به تصویب مجلس برساند تا باشگاه ها بتوانند بخشی از درآمدهایشان را از محل فروش محصولاتشان تامین کنند. ضمن اینکه براساس الگوهای حاضر در کشورهای پیشرفته فوتبال جهان در نهایت باید مدارس فوتبال به شهرداری ها سپرده شوند تا خروجی مناسبی در فوتبال داشته باشند. ضمن اینکه دانشگاه جامع علمی و کاربردی در رشته های مربیگری، داوری، مدیریت فوتبال، مسائل پزشکی ورزشی، بازاریابی ورزشی، ژورنالیسم ورزشی، کارشناسی حقوق ورزشی و دیگر رشته های مرتبط دانشجو در مقاطع مختلف بپذیرد.

4-در سه سال گذشته همواره بحث بازبینی اساسنامه فوتبال مطرح بوده است. کارشناسان فوتبال در مقاطع مختلف از برخی بندهای اساسنامه ایرادهای درستی گرفته اند. واقعیت این است که اساسنامه فدراسیون فوتبال در خیلی از ابعاد استاندارد نیست و نیاز به اصلاح دارد. این را شخص رئیس فدراسیون فوتبال می داند و مدت هاست که برای اصلاح اساسنامه فدراسیون اقدام کرده است. شاید عجله ای که در زمان تدوین اساسنامه به خاطر برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون پس از دوره تعلیق وجود داشته باعث شد تا این عدم استاندارد بودن وجود داشته باشد.

5-کارشناسان فوتبال ایران و همچنین مربیان خارجی که وارد فوتبال ایران شدند، پس از ناکامی ها همواره تاکید داشته اند که بازیکنان فوتبال ایران تاکتیک پذیر نیستند و وقتی وارد زمین می شوند دستورات کادر فنی را فراموش می کنند و این اتفاق به این دلیل است که بازیکنان، فوتبال شان را از مدارس فوتبال استاندارد شروع نکردند و خصلت بازیکنان ایرانی بازی غریزی است. چرا که به خاطر همان تاکتیک پذیر نبودن و فراموش کردن دستورات کادر فنی در طول بازی خط مشی خودشان را پیش می برند. اما اگر سیستم تاکتیک پذیری از دوران نونهالانی به صورت فراگیر در کلیه مدارس فوتبال کشور به صورت دستور اجرا و بر روی آن تاکید شود مطمئنا در تیم های ملی رده سنی شاهد تاکتیک ناپذیری نخواهیم بود.

6-به نظر من اگر رئیس فدراسیون، فوتبالی نباشد بهتر است چرا که می تواند نیروهای بیشتری جذب کند. نمونه موفقیت روسای غیرفوتبالی فدراسیون فوتبال چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب دیده ایم. رئیس فوتبالی معمولا پیش داوری دارد و افراد را سیاه و سفید می بیند و در نهایت باید طوری فوتبال ایران را در سطح مدیریت سازماندهی کنیم که براساس سند چشم انداز پیش رویم و خلاصه کلام اینکه به صورت حقیقی با فوتبال رفتار کنیم. همانطوری که هست.

تاریخ: 1389/11/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: