برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

علی نژاد در نشست خبری:المپیکی شدن ووشو فرصت مدال‌آوری ایران است/ در مسابقات جهانی شاهکار کردیم

رئیس فدراسیون ووشو نتایج این تیم در رقابتهای قهرمانی جهان ترکیه را مثبت و تاریخی دانست و گفت: تکرار نایب قهرمانی جهان در این شرایط سخت شاهکار بزرگی بود که آفریدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو ایران پس از کسب عنوان نایب قهرمانی این رشته در یازدهمین دوره رقابت های قهرمانی جهان(ترکیه) صبح امروز یکشنبه در نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

علی نژاد با اشاره به برگزاری رقابتهای ووشو در ترکیه گفت: این رقابتها هر دو سال یک بار در حالی برگزار می شود که حضور 87 کشور در مسابقات جهانی ترکیه رکورد تازه ای بود که بر جای گذاشته شد. از نظر فنی هم سطح این دوره از رقابتها بسیار بالا بود. زمزمه المپیکی شدن ووشو باعث شده بود تا کشورها سرمایه گذاری بیشتری را روی این رشته انجام دهند و توجه بیشتری بر روی ووشو داشته باشند به طوریکه شاهد حضور چشمگیر آفریقایی ها و حضور پرقدرت تر اروپایی ها بودیم.

رئیس فدراسیون ووشو کشورمان با بیان اینکه هم اکنون مهد ووشوی دنیا، آسیا بالخصوص منطقه شرق این قاره است، گفت: ما برای دفاع از عنوان نایب قهرمانی دوره قبل مسابقات جهانی به ترکیه سفر کردیم. ورزشکارانمان 4 ماه اردوی پیاپی در آکادمی ووشو را زیر نظر 4 سرمربی چینی همراه با بازی های تدارکاتی داخلی و خارجی هچون تیم ترکیه و با امکانات ایده آل پزشکی، تغذیه و پرداختن به مسائل روحی و روانی سپری کردند.

وی با اشاره به مشکلات چندماه گذشته ورزش کشور به خاطر تغییر سیستم سازمان به وزارت ورزش، تصریح کرد: به رغم تمام مشکلات مالی که در این مدت داشتیم تمام امکانات فدراسیون در خدمت تیم ملی بود هیچ کم و کاستی برای این تیم وجود نداشت.

علی نژاد در ادامه با بیان اینکه به خاطر برخی مسائل فنی کارشناسان تکرار عنوان نایب قهرمانی جهان را برای ما غیر قابل تکرار می‌دانستند، گفت: مصدومیت خدیجه آزادپور بانوی طلایی ووشوی ایران در گوانگجو، خداحافظی حسین اوجاقی، حضور چهره های‌ جدید و جوانی که میانگین سنی تیم ما را به 21 سال رسانده بود و ورزشکاران کم تجربه ای که نخستین حضورشان در میادین جهانی را تجربه می کردند شرایط را برای ما سخت کرده بود.

وی ادامه داد: اگر تیم مان را جوان تر کردیم تنها برای این بود که نگاه ما از فردای بازیهای آسیایی گوانگجو به اینچئون کره جنوبی بوده است. این رقابت ها و مسابقات سالهای آینده همه را فضایی می دانیم برای مسابقات کره که تیم با قدرتی را راهی بازیهای آسیایی کنیم. معتقدم تیم ما با این شرایط و با کسب 6 مدال طلا، شاهکار بزرگی آفریده است.

رئیس فدراسیون ووشو کشورمان موفقیت های این تیم را تشریح کرد و گفت: تیم ووشوی بانوان با کسب 3 مدال طلای جهانی رکورد جدیدی را ثبت کرد تا نشان دهیم که ساندای زنان ایران پتانسیل بسیار خوبی برای پیشرفت دارد. عنوان نایب قهرمانی مان در جهان با یک طلا بیشتر از قبل تکرار شد. اولین مدال تاریخی تالوی بزرگسالان در بخش بانوان هم در ترکیه بدست آمد که معتقدم این مدال سرآغاز و نوید بخش آینده ای خوب برای تالوکاران زن ایران خواهد بود.

وی در ادامه وضعیت تک تک ووشوکاران ایران در مسابقات جهانی ترکیه را تشریح کرد و گفت: کار ما برای کسب مدال در ترکیه بسیار سخت بود چرا که نگاه داوران بر روی تقسیم مدالها بود. با این وجود تیم ما موفقیت بزرگی بدست آورد چرا که پس از چین که قطب ووشو جهان است شناخته می شود.

علی نژاد با اشاره به صحبت های تحسین برانگیز مسئولان فدراسیون جهای ووشو، اظهار داشت: هم اکنون کشورهای مطرح جهان ووشو ایران را  به عنوان الگو معرفی می کنند. ایران در طی 5 سال جهش غیر قابل باوری را در ووشو داشته است. ما در 7 دوره مسابقات جهانی(1993-2007)  11 مدال طلا کسب کردیم این در حالی است که تنها در دو دوره موفق به کسب 11 مدال طلا شدیم.

وی با تاکید بر اینکه شرایط به شکلی شده که ما از اینکه نتوانسته ایم یک مدال نقره مان را به طلا تبدیل کنیم ناراحت می شویم، گفت: در این مسابقات چین قهرمان المپیک وووشوی جهان با 19 مدال طلا و اختلاف زیاد قهرمان شد. ایران با 6 طلا دوم و هنگ کنگ سوم شد.

رئیس فدراسیون ووشو خاطرنشان کرد: ووشو قرار است روزی وارد المپیک شود ما برای موفقیت برنامه داشته ایم و نیازمند حمایت بیشتر در این راه هستیم. از سال 2001 تلاش برای ورودی ووشو به المپیک آغازشده است. این رشته در سال 2004 به عضویت IOC در آمده و قرار است از میان 8 رشته متقاضی ورود به المپیک 2020 تکلیف سه رشته در سال 2013 مشخص شود. در این بین پس از بیسبال و سافت بال که قبلا هم در المپیک بوده اند ووشو شانس دوم است.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای المپیکی شدن این رشته گفت: ورود یک خانم به اعضاء مدیریتی فدراسیون جهانی، افزایش اعضاء در قاره ها، تشکیل کمیته‌های استیناف و دوپینگ تنها بخشی از کارهایی بوده که برای ورود این رشته به المپیک انجام شده است. به طور قطع ورود ووشو به المپیک فرصت جدید برای مدال آوری بهتر به ایران خواهد داد.

علی نژاد در ادامه در پاسخ به پرسش های خبرنگاران در خصوص بودجه، برگزاری لیگ، مربیان خارجی و برنامه های آینده این فدراسیون هم گفت: به طور قطع حضور مربیان چینی و برگزاری مرتب لیگ های داخلی و مسابقات قهرمانی کشور از جمله عوامل موفقیت ووشو در این سالها بوده است. ما با مربیان چینی به صورت زمان های محدود در سال ادامه همکاری می دهیم و مسابقات فرصت های تمرین بدون وقفه را برای ورزشکاران بوجود آورده است.

وی ادامه داد: ما نباید برای اینچئون از 6 ماه تا یک سال قبل برنامه ریزی کنیم. برای موفقیت باید برنامه چهار ساله داشت. مطمئنا رشته های المپیکی شرایط متفاوتی از لحاظ بودجه دارند اما ما هم از بودجه کمیته و وزارت ورزش سهم مناسبی خواهیم داشت هرچند که برای اجرای تمام برنامه ها با سختی این دوران را پشت سر گذاشته ایم.  

در ادامه این نشست، حسین اوجاقی مدیر فنی تیم های ملی ووشو کشورمان با بیان اینکه از سال 2007 شاهد ورود یک تفکر حرفه ای به ووشو ایران بوده ایم، گفت: همه عوامل دست به دست هم داد تا چنین موفقیتی در ترکیه رقم بخورد. تمام بازیکنان در این سالها در خدمت تیم ملی بوده اند و یک تیم 100 نفره پشت 19 نفری بود که راهی ترکیه شده بود. در کنار آن بهره از مربیان خارجی چینی هم به ما کمک بسزایی کرده است. معتقدم هنوز باید از مربیان خارجی استفاده کنیم هر چند که مربیان داخلی خوبی داریم.

وی افزود: به طور قطع اگر امکانات استانداردی مانند ووشوی تهران در تمام کشور باشد پتانسیل پیشرفت را داریم. تنها نیاز مند یک عزم ملی هستیم. درحال حاضر چند سالی است مربیان چینی در ایران آمده و تحول عظیمی را ایجا کرده اند. آنها ساندای واقعی چینی را به ایران آورده  و مبارزه را آموزش دادند. به طور قطع بهره از آنها در کنار امکانات به سود ما خواهد بود.

یازدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان از 18 تا 25 مهر ماه در ترکیه برگزار شد . تیم ووشو کشورمان برای دومین دوره پیاپی عنوان نایب قهرمانی جهان را از آن خود کرد.


تاریخ: 1390/8/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: