برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عدم نظارت و کنترل بر کار مالکین باشگاهها یک فاجعه است! / حمایت دولت و صنعت در اصفهان و عدم حمایت هیچ ارگانی در خراسان از باشگاها به چه دلیل است؟!

مدیران حرفه ای فوتبال دنیا بر روی چندین موضوع از جمله اتکا به هواداران، تبلیغات، برند باشگاه و حتی بلیط فروشی مانور می دهند

علیرضا محجوب / خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال

یک منتقد و کارشناس فوتبال گفت: عدم نظارت و کنترل بر کار مدیران و مالکین باشگاهها یک فاجعه در فوتبال کشورمان است.

هیوا یوسفی در گفتگو با خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام اظهار داشت: مشکل و بحرانی که در فوتبال خراسان شکل گرفته قطعا می تواند در دیگر نقاط فوتبال خیز کشور  کشور به وجودی بیاید و به اعتقاد بنده رخداد چنین بحرانی در این برهه شاید از شانس بد فوتبال خراسان بوده است.

وی ادامه داد: به نظر می رسد اساسی ترین مشکل فوتبال ما شیوه باشگاه داری به آن معنی است که تیمها وضعیت مالکیت مشخصی ندارند.

یوسفی افزود: البته این ساختار نامتقارن در فوتبال استان خراسان رضوی بیش از سایر نقاط کشور احساس می شود و همه اهالی فوتبال دیدند که در فصل گذشته لیگ برتر و دسته یک چگونه مسئولین دو تیم پیام و ابومسلم مدام در حال کشمکش بودند.

وی تأکید کرد: نکته دیگری که در مورد مالکین باشگاههای خراسان رضوی وجود دارد باز می گردد به عدم برنامه ریزی صحیح و نبود یک خط مشی معین و درست که بر همین اساس هیچکس نمی داند این افراد چگونه و به چه قصدی وارد عرصه تیم داری در فوتبال خراسان می شوند.

* عدم نظارت و کنترل بر کار مدیران و مالکین باشگاهها یک فاجعه است

این کارشناس برجسته فوتبال با بیان اینکه فوتبال خراسان از نظر حمایت منابع دولتی در سطح بسیار پایینی قرار دارد، اذعان داشت: مشکلاتی که در فوتبال خراسان وجود دارد به هیچ وجه در استان اصفهان نیست چرا که به صنعت و منابع مالی و معنوی دولتی وابسته اند و دولت هر طور که شده به حمایت و کمک تیمهای فوتبال این استان می پردازد.

هیوا یوسفی تصریح کرد: تا زمانیکه فوتبال خراسان در زمینه مالکیت و مدیریت تیمها با مشکل و سردرگمی مواجه باشد و مسئولین این استان نتوانند در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند، قطعا به همه راهکار ها به بن بست ختم می شود.

وی با اشاره به اینکه هیچ نظارتی بر کار مدیران و مالکین باشگاههای خراسان رضوی وجود ندارد، خاطر نشان ساخت: مشکل دیگری که در فوتبال خراسان رضوی وجود دارد بحث نظارت و کنترل بر منابع درآمد و مسائل جانبی مالکین باشگاهها است که متأسفانه متولیان ورزش این استان تدبیر خاصی را در این زمینه نمی اندیشند.

این روزنامه نگار باسابقه اضافه کرد: به اعتقاد من این موضوع می تواند یک فاجعه در فوتبال کشورمان باشد چرا که در رابطه با منابع درآمد و صد البته چگونگی سازماندهی باشگاهها باید. استاندارد سازی صورت بگیرد.

*مهمترین راه رسیدن باشگاهها به استقلال مالی بهره مندی از پتانسیل هاست

هیوا یوسفی در پاسخ به این سوال که"یک باشگاه چگونه می تواند به استقلال مالی برسد؟" گفت: چگونگی گردش مالی فوتبال در تمامی نقاط فوتبال خیز دنیا واضح و روشن است و همه می دانند که شیوه درآمد زایی باشگاهها چگونه است و به نظر من هیچ ضرورتی ندارد که برای یافتن راهکار در این زمینه ابتکار به خرج دهیم.

وی افزود: بدیهی است که باشگاهها برای رسیدن به استقلال مالی باید به یک بنگاه درآمد زایی و پر بازده تبدیل شوند و مهم ترین مشخصه در این راه، شناسایی پتانسیل ها و پشتوانه سازی برای این مواضع است.

این کارشناس مجرب فوتبال کشورمان با اشاره به اینکه راههای کسب درآمد در فوتبال مشخص است، ادامه داد: در دنیای امروز مدیران حرفه ای فوتبال دنیا بر روی چندین موضوع از جمله اتکا به هواداران، تبلیغات، برند باشگاه و حتی بلیط فروشی مانور داده اند و به طور مثال ترغیب هواداران برای خرید محصولات باشگاه و یا حتی فروش امتیاز برند باشگاه به شرکت های خصوصی را در دستور کار قرار می دهند.

* واگذاری باشگاهها به کارخانجات یک راه غیر اصولی است

هیوا یوسفی تأکید کرد: البته در کنار همین موضوع مسئولین فوتبال خراسان می توانند باشگاهها را به کارخانجات و سازمانهای دولتی واگذار کنند و چند سال را با آسایش خاطر پشت سر بگذارند اما توجه داشته باشید که نتیجه این کار فقط در کوتاه مدت ثمر بخش است و مطمئن باشید اینگونه برنامه ها در بلند مدت با مشکلات سخت و بحرانی تری روبرو می شود.

وی تصریح کرد: همانطور که می دانید کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاهها دستور داده است که هر چه سریعتر باید به سمت خصوصی سازی حرکت کنند و از سلطه گری منابع مالی و معنوی دولت مبرا شوند.

این منتقد و کارشناس فوتبال کشورمان در پایان اظهار داشت: اگر مسئولین فوتبال خراسان رضوی علاقه و رغبتی به پیشرفت و تعالی فوتبال این استان دارند باید اصولی عمل کنند چرا که در کشور ما کمتر تیمهایی وجود دارند که همچون سیاه جامگان ابومسلم از هواداران مؤدب، پرشور و با تعصبی برخوردار باشند.

تاریخ: 1389/5/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: