برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کودایی در گفت‌وگو با فارس: بدون ارائه بلیت، از من خواستند اردوی تیم ملی را ترک کنم

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان گفت: به من گفتند اردو را ترک کن بدون اینکه بلیت برگشت برایم گرفته باشند.


الهه کودایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صادر نشدن روادید به اردن و از دست دادن مسابقات مقدماتی المپیک اظهار داشت: دیروز بعد از تمرین عصر به من اطلاع داده شد که چون روادیدم نرسیده باید اردو را ترک کنم و نمی توانم تیم را در اردن همراهی کنم . اینکه چه اتفاقی رخ داده را نمی دانم!
وی در پاسخ به این سوال که مگر وی مدارکش را به موقع تحویل فدراسیون نداده بود، گفت: من شنبه هفته گذشته به دلیل اینکه گذرنامه ام باید تمدید می شد آن را تحویل سازمان تربیت بدنی دادم اما دیگر نمی دانم چه شد.

کودایی افزود: من ساکن اهواز هستم و این وظیفه فدراسیون فوتبال بود که بلیت برگشت من را تهیه می‌کرد، اما فقط به من گفته شد که اردو را ترک کن. این هم نتیجه خوبی و زحمت کشیدن در اردو بود.
وی در مورد اینکه شرایط تیم ملی برای بازی های مقدماتی چطور است، گفت: نمی توانم بگویم شرایط خیلی خوبی داریم اما امیدوارم در اردن نتایج خوبی کسب کند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: