برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به خاطر پوشش مشکلی نداشتیم لواسانی: به امید صعود به اردن رفته‌ایم

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم ملی فوتبال بانوان گفت: به امید صعود به مرحله بعدی وارد مسابقات شده‌ایم.


فرزانه لواسانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی روز گذشته مقابل فلسطین عنوان کرد: بازی بدی نبود و بچه ها متوجه شدند در چه سطحی قرا دارند. فلسطین هم تیم ضعیفی نبود. فکر می کردیم ضعیف تر باشند اما نشان دادند که حرف هایی برای گفتن دارند.
وی افزود: دو تیم دیگر همگروه ایران یعنی اردن و بحرین روز گذشته با بازی که از خود نشان دادند، معلوم شد حریفان سرسختی هستند. ما هم به امید صعود به مرحله بعدی وارد این مسابقات شدیم.

سرپرست تیم ملی فوتبال بانوان در مورد شرایط تیم تصریح کرد: خوشبختانه با پیروزی در بازی اول روحیه تیم بالا رفته است. اعتماد به نفس خوبی پیدا کردیم و برای بازی فردا مقابل اردن هم مصدوم نداریم.
لواسانی در مورد توجه به تیم ایران به دلیل پوشش اسلامی گفت: برای اینکه مجوز بازی را بگیریم با نماینده فیفا جلسه داشتیم. آنها با گذاشتن کلاه مشکلی نداشتند. در جریان بازی هم مفسر مسابقه بارها به حجاب بازیکنان ایران اشاره کرد. خوشبختانه مشکلی هم برای ما پیش نیامد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: