برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌وگو با فارس سرپرست: در زیرساخت‌های ورزش زورخانه‌ای موفق عمل کردیم

خبرگزاری فارس: رئیس هیأت زورخانه‌ای تهران گفت: در سال 89 توان اصلی خود را روی زیرساخت‌ها گذاشتیم و در این امر هم موفق شدیم.


اسماعیل سرپرست در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس«توانا»، با بیان اینکه در سال 89 هیأت زورخانه‌ای تهران بیشتر در زمینه زیرساخت‌ها کار کرده، اظهار داشت: خوشبختانه عملکرد خوبی در سال جاری داشته‌ایم. بحث زیرساخت‌ها و تجهیز زورخانه در تهران، تأمین وسایل الکترونیکی، حمایت هیأت از مدیران و مرشدان زورخانه‌ها و آموزش دوره‌ مربیگری از جمله اقدامات بسیار خوب هیأت زورخانه‌ای تهران بوده است.
وی ادامه داد: در مسابقات کشوری حضور فعال داشته‌ایم و در مسابقات داخلی نیز با توجه به تقویم ورزشی فدراسیون بسیار عالی بوده‌ایم.
رئیس هیأت زورخانه‌ای تهران بودجه را یکی از مشکلات اصلی هیأت زورخانه‌ای تهران دانست و گفت: متأسفانه با تمام کارهای مثبت صورت گرفته، هنوز از لحاظ مالی و بودجه در مضیقه هستیم، امیدواریم که سازمان تربیت‌بدنی بودجه لازم را در اختیار فدراسیون زورخانه‌ای قرار دهد. تأمین بخشی از بودجه را خود هیأت تقبل کرده است، بنابراین در صورت عدم تأمین بودجه با مشکل مواجه می‌شویم.
سرپرست از فعالیت‌های علیرضا صفارزاده رئیس فدراسیون هیأت زورخانه‌ای تقدیر کرد و گفت: رئیس فدراسیون زورخانه‌ای در حد توان خود به هیأت زورخانه‌ای تهران کمک کرده است، امیدواریم با حمایت ویژه سازمان تربیت‌بدنی بودجه لازم دراختیار فدراسیون قرار بگیرد و فدراسیون نیز به ما کمک کند.
وی در پایان در‌خصوص برنامه‌ سال آینده هیأت زورخانه‌ای تهران عنوان کرد: بر طبق تقویم فدراسیون‌، سیاست‌ها و برنامه‌های خود را پیش برده و در تهران اجرایی می‌کنیم.
انتهای پیام/‌

تاریخ: 1389/12/23
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: