برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استقرار 16 خودروی آتش نشانی و 45 آتش‌نشان در ورزشگاه برای داربی!

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی شهر تهران با بیان این‌که «سازمان آتش نشانی تمهیدات ویژه ای را برای داربی روز چهارشنبه پایتخت در نظر دارد» از استقرار 16 خودروی آتش نشانی و 45 آتش نشان در ورزشگاه آزادی خبر داد.

جمشید شفیعی درباره تمهیدات ویژه سازمان آتش نشانی در روز داربی روز چهارشنبه گفت: سازمان آتش‌نشانی تمهیدات ویژه‌ای را برای این روز در نظر گرفته و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته آتش‌نشانان در 13 نقطه در خیابان‌های منتهی به ورزشگاه مستقر خواهند شد.

وی با بیان این‌که «16 دستگاه خودروی آتش‌نشانی پوشش بازی روز چهارشنبه تیم‌های استقلال و پیروزی را بر عهده دارند» گفت: تعداد زیادی آتش‌نشان موتورسیکلت سوار نیز در اطراف ورزشگاه مستقر خواهند شد.

وی هم‌چنین با بیان این‌که «45 آتش‌نشان در روز بازی استقلال و پرسپولیس کار پوشش امدادی این بازی را برعهده دارند» گفت: آتش‌نشانان پیش از باز شدن درهای ورزشگاه در مناطق مشخص شده مستقر خواهند شد و تا ساعتی پس از پایان بازی در این مناطق حضور خواهند داشت.
تاریخ: 1390/1/8
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: