برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آقای خاص به اینتر بازمی‌گردد؟

 به نقل از گازتادلو اسپورت، خوزه مورینیو همواره در مورد اینترمیلان با حرارت خاصی سخن می‌گوید. وی در ابتدای هفته نیز ماسیمو موراتی مالک این باشگاه را یک مدیر واقعی دانسته و اعلام کرده بود موراتی به دنیای فوتبال نشان داده که یک مدیر فوتبالی باید چگونه باشد.

خوزه مورینیو که دو فصل را به عنوان سرمربی در اینتر حضور داشته در مورد موراتی می‌گوید: حرف‌های وی همواره من را به حرکت رو به جلو وادار می‌کرد. او یک فرد فوق‌العاده است.

مورینیو ادامه داد: پس از آنکه نرآتزوری با نتیجه 7 بر 3 مغلوب شالکه شد و از راهیابی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان باز ماند، تشکر کردن از زحمت‌های بازیکنان کاری بسیار عالی بود که موراتی آن را انجام داد. همه هواداران اینتر از اینکه مدیر باشگاهی مانند ماسیمو دارند باید خوشحال باشند.

آقای خاص تصریح کرد: در هر حال و هر شرایطی که باشم او را می‌ستایم و همواره وی را یک مدیر ورزشی ایده‌آل می‌دانم. در مدتی که در اینترمیلان مربی تیم بودم شیوه مدیریتی و حرف‌هایی که می‌زد را تحسین می‌کردم ولی وقتی پس از حذف اینتر آن حرف‌ها را به زبان آورد، احساس کردم باید برای او احترام فوق‌العاده‌ای قائل باشم.

از سوی دیگر گفته می‌شود وی با خبرنگاران اسپانیایی دچار مشکل شده تا جایی که در گفت‌وگوی رسانه‌ای پیش از بازی با بارسلونا صحبت نکرده که اعتراض خبرنگاران را در پی داشته است و خبرنگاران در ادامه اتاق کنفرانس را ترک کردند.

بر اساس اعلام گازتا، مورینیو بچه‌هایش را در مدرسه‌ای در لوگانو نام‌نویسی کرده است. این همان مدرسه‌ای است که بچه‌های خوزه در زمان سرمربی‌گری وی در اینتر در آنجا تحصیل می‌کرده‌اند. این مدرسه در 40 کیلومتری زمین تمرینی آپیانو جنتیله که زمین تمرینی اینتر است قرار گرفته و در مدت نیم ساعت با اتومبیل شخصی می‌توان آن ‌را پیمود.

حذف اینتر از لیگ قهرمانان و باخت برابر پارما در یک هفته وضعیت لئوناردو را در این تیم متزلزل کرده است. گازتا به مورینیو پیشنهاد کرده به اینتر بازگردد و پس از پذیرفتن سرمربی‌گری در این تیم لئوناردو را به عنوان دستیار خود انتخاب کند.
انتهای پیام/
تاریخ: 1390/1/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: