برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از انتقال به من‌سيتي منتشر شدنامه بالوتلي به نژادپرستان ايتاليا

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ماريو بالوتلي بازيكن تازه وارد منچستر سيتي انگليس ساعاتي پس از عقد قرارداد رسمي با نماينده بريتانيا خطاب به مردم كشورش نامه‌اي تكان دهنده منتشر كرد.
در اين نامه آمده است: مي‌دانم براي فرار از نژادپرستي جاي خوبي را انتخاب نكرده‌ام اما تصور مي‌كنم هر چه باشد بهتر از فضاي فوتبال ايتاليا است.
وي در ادامه نامه‌اش افزوده است: در فصل گذشته بارها به خاطر رنگ پوستم كنار گذاشته شدم، بازيكنان هم تيمي‌ام با من صحبت نمي كردند، در تمرينات كسي به من پاس نمي‌داد و وقتي به تيم ملي كشورم، ايتاليا دعوت شدم برخي روزنامه‌ها حتي نام مرا در فهرست بازيكنان تيم ملي حذف كردند.
در پايان اين نامه منتشر شده مي‌خوانيم: بايد بيشتر بازي كنم، منچسترسيتي جايي است كه مي توانم در آن خودم را نشان دهم اما در اينترميلان جايي براي من باقي نمانده بود.
بالوتلي ضمن قراردادي 5 ساله و هر سال سه و نيم ميليون يورو راهي انگليس شده است.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/5/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: