محمدی در گفتوگو با فارس: قوانین خبری AFC باید در بازیهای داخلی هم رعایت شود
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: میخواهیم قوانین خبری AFC در مسابقات داخلی هم رعایت شود.
عزیز محمدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد مشکلاتی که برای اکثر خبرنگاران پس از پایان بازی های لیگ برتر برای انجام مصاحبه با بازیکنان پیش میآید اظهار داشت: درصدد هستیم که قوانین AFC را در ورزشگاه رعایت کنیم.
وی افزود: در بازی های لیگ قهرمانان آسیا این قوانین رعایت می شود اما در بازی های داخلی دوستان خبرنگار طبق قوانین رفتار نمی کنند. در هیچ کجای دنیا پس از پایان مسابقه بلافاصله از بازیکنان مصاحبه گرفته نمی شود.
رئیس سازمان لیگ برتر ادامه داد: قرار است دو روز دیگر ناظران AFC به ایران بیایند و در ورزشگاه ها نظارت داشته باشند پس باید خبرنگاران در بازی های داخلی هم این موارد را رعایت کنند.
وی در مورد اینکه با خبرنگاران رفتار خوبی نمی شود، گفت: احترام هر فرد دست خودش است. کسانی که مامور کنترل این وضعیت هستند با خبرنگاران دشمنی ندارند وقتی دوستان خبرنگار به حرف گوش نمی دهند مجبور می شوند با آنها برخورد کنند.
محمدی تصریح کرد: به عنوان مثال به خبرنگارانی که با دوربین تلویزیونی کار می کنند بارها تذکر داده شده بین نیمه حق ندارند با هیچ کس مصاحبه کنند. حتی به آنها گفتیم چون این قانون را رعایت نمی کنند دیگر اجازه نمی دهیم پشت دروازه قرار گیرند باز قول می دهند این کار را تکرار نکنند. وقت مصاحبه با بازیکنان بعد از حضور آنها در رختکن و هنگامی است که می خواهند ورزشگاه را ترک کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این قوانین شامل همه خبرنگاران می شود و اگر خبرنگاری موفق شده خلاف این قانون کارش را انجام دهد از این به بعد از ماموران نیروی انتظامی می خواهیم که کنترل شدیدتری نسبت به این قضیه داشته باشند.
انتهای پیام/
















