برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/مسابقات تکواندو قهرمانی جهان- کره‌جنوبی/ نصرآزادانی و باقری فردا به مصاف حریفان خود می‌روند

خبرگزاری فارس: درحالی فردا چهارمین روز مسابقات تکواندو قهرمانی جهان پیگیری می‌شود که ایران دو نماینده خواهد داشت.


به گزارش خبرگزاری فارس، در وزن 74- کیلوگرم مردان (74 شرکت کننده) علیرضا نصرآزادانی که رنکینگ یک جهان را دارد دور اول را با قرعه استراحت روبه‎روست. وی سپس با برنده دیدار پاکستان و رومانی مبارزه می کند.
او در مسابقات 2009 دانمارک نتوانست به مدال دست یابد؛ اما در بازی های آسیایی گوانگجو اولین مدال طلای کاروان ایران را کسب کرد و از امیدهای اصلی قهرمانی ایران در کره به شمار می رود.
در وزن 54- کیلوگرم مردان (60 شرکت کننده) میثم باقری دور اول استراحت دارد. او سپس با برنده دیدار روسیه و اردن باید پیکار کند.
باقری جوان که در دوره گذشته مسابقات جهانی مدال برنز را به دست آورد، این بار به دنبال کسب مدالی بهتر است.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/12
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: