گل ایگواین سالم بود کاسیاس: داوران حق ما را خوردند
خبرگزاری فارس: دروازهبان رئال مادرید گفت: با چهره یک تیم پیروز از نیوکمپ خارج شدیم چرا که معتقدیم داوران حق ما را خوردند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس درخصوص قضاوت دهبلکر بلژیکی گفت: داور بازی یا باید خطا روی رونالدو را می گرفت یا آوانتاژ میداد و گل ایگواین را تایید میکرد، در نیوکمپ و مقابل چنین بارسلونایی چند بار میشود اینگونه گلزنی کرد و شاهد قضاوت افتضاح یک داور بود؟
وی ادامه داد: در بازی رفت به اندازه کافی از ناداوری صدمه دیدیم و در این بازی هم به رغم آنهمه تحلیل و هشدار و درخواست کمک از یوفا بار دیگر حق ما را خوردند.
کاسیاس که به عصبانیت مدام علیه داور بازی سخن میگفت، حتی به سوالات فنی خبرنگاران حاضر در تونل منتهی به اتوبوس رئال مادرید هم پاسخ نمیداد و دلیل اصلی صعود بارسلونا به فینال را قضاوت دو داور از یوفا در دو بازی رفت و برگشت توصیف میکرد.
انتهای پیام/
















