برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رئیس باشگاه بارسلونا: هم بازی را بردیم هم اخلاق را

ساندرو راسل معتقد است تیم تحت مدیریتش نه تنها به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافته بلکه ارزش‌های خود را نیز حفظ کرده است.
 راسل پس از پایان دیدار مقابل رئال مادرید عنوان کرد: تیم ما بازی را برد و به فینال صعود کرد و علاوه بر آن ارزش‌های اخلاقی و انسانی را هم حفظ کرد. ما هم بازی را بردیم و هم اخلاق را.

رئیس باشگاه بارسلونا ادامه داد: ‌بازیکنان در بازی‌هایی که بین دو تیم دیدیم مجموعه‌ای از اخلاق انسانی را به نمایش گذاشتند و الگوی جدیدی ارائه دادند که مورد قبول همه قرار گرفت.

راسل درباره‌ی بازگشت آبیدال هم عنوان کرد: بازگشت او به ترکیب تیم همه را خوشحال کرد و همه استقبال بسیار خوبی از او داشتند که خوشحالی خاص بعد از بازی هم به همین دلیل بود.

جانشین لاپورتا در پایان گواردیولا را یک تکنسین بی نظیر خواند و البته اشاره‌ای به حاشیه‌های بازی و غیبت مورینیو در ورزشگاه نکرد.
تاریخ: 1390/2/14
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: