برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مخالفت باشگاه گیتی‌پسند با حضور دانشور در جام باشگاه‌های آسیا

خبرگزاری فارس: باشگاه گیتی‌پسند با حضور مسعود دانشور در تیم الریان قطر به عنوان یار قرضی در جام باشگاه‌های آسیا موافقت نکرد.


به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که حضور محمد طاهری آقای گل فوتسال آسیا در تیم الریان قطر قوت گرفته، مسعود دانشور اجازه همراهی این تیم قطری را در جام باشگاه‌های آسیا ندارد.

آقای گل لیگ برتر ایران که با گیتی‌پسند قرارداد دو ساله دارد،‌ از سوی این باشگاه مجوز حضور در تیم الریان را دریافت نکرد.

رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا 5 تا 15 تیر ماه در قطر برگزار می‌شود و تیم شهیدمنصوری قرچک ورامین نماینده ایران در این دوره از رقابت‌هاست.

به نظر می‌رسد با توجه به نزدیکی این پیکارها با زمان آغاز لیگ برتر ایران، گیتی‌پسندی‌ها ترجیح داده‌اند مهره کلیدی و گلزن خود را با حضور در مسابقات نسبتا سنگینی چون جام باشگاه‌های آسیا در معرض آسیب‌دیدگی قرار ندهند.
بازی‌های لیگ برتر نیز از روز شش مرداد ماه آغاز می‌شود.

مسعود دانشور در این خصوص به خبرنگار ورزشی فارس گفت: خودم به شرکت در این رقابت‌ها تمایل داشم اما باشگاه با این امر مخالفت کرد. من با گیتی‌پسند قرارداد دو ساله دارم و نمی‌توانم بدون اجازه آنها به قطر بروم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: