برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

روز خوبی نداشتیم زیبا: به خاطر رقابت نزدیک‌مان با تجارتخانه، روی داوری‌ها حساس هستیم

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتسال بانوان حفاری اهواز گفت: به این خاطر که نزدیک‌ترین تیم از نظر امتیازی به صدرنشین لیگ محسوب می‌شویم، نسبت به داوری‌ها خیلی حساس هستیم.


منیژه زیبا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با اشاره به شکست 4 بر 2 تیمش در بازی روز گذشته (جمعه) مقابل داماش گیلان اظهار داشت: متاسفانه در مصاف با گیلانی‌ها روز خوبی را پشت سر نگذاشتیم. بچه‌ها خوب بازی نکردند و نمی‌توانم این حقیقت را کتمان کنم. درباره داوری هم که نباید صحبت کرد.

وی ادامه داد: هفته گذشته به فهیمی مسئول کمیته داوران گفته بودم که در مورد چیدمان داوری بازی این هفته‌مان دقت شود چون ما نزدیک‌ترین حریف به تیم صدرنشین تجارتخانه هستیم و هفته آینده نیز با این تیم مسابقه خواهیم داشت. به هر حال در بین فوتسالی‌ها این‌طور مطرح می‌شود که به دلیل حضور سرمربی تیم ملی در تیم تجارتخانه (شهرزاد مظفر) این تیم، تیم فدراسیون است.

مسئول کمیته بانوان باشگاه حفاری اهواز تصریح کرد: تاکید ما روی بحث داوری بازی قبل از مصاف حساس‌مان با تجارتخانه به این دلیل بود که می‌خواستیم حرف و حدیثی برای مسابقه بعدی ایجاد نشود. به هر حال این‌جور استنباط می‌شود که بازیکنان تیم تجارتخانه نه اخراج می‌شوند و نه کارت زرد می‌گیرند. ما در 10 هفته اخیر شکستی نداشتیم که با نتیجه‌ای که برابر داماش گیلان رقم خورد، روند شکست‌ناپذیری‌مان هم پاره شد و سومین شکست فصل‌مان به ثبت رسید.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: