پرس: راضی به محرومیت کسی نیستم رئال مادرید شکایتش را از بارسلونا پس گرفت
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه رئال مادرید در آستانه جلسه کمیته انضباطی یوفا درخصوص توهین نژادپرستانه بوسکتس به مارسلو گفت: شکایتمان را پس میگیریم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، باشگاه رئال مادرید که پس از شکایت بارسلونا به یوفا مجبور به دفاع از خود شده و شکایتی را مبنی بر تمارض چند بازیکن و استراتژی بارسلونا برای فریب داور تنظیم کرده بود، با شدیدترین احکام یوفا در بیست سال گذشته مواجه شد که بخشی از آن 5 جلسه محرومیت و پرداخت 50 هزار یورو درمورد گزینه مورینیو بود. پس از این ماجرا باشگاه بارسلونا در نامهای از قاطعیت یوفا تشکر کرد.
این پرونده بسته به نظر میرسید تا اینکه دو روز پیش یوفا رسما از جلسهای مهم برای بررسی حرکت نژادپرستانه سرخیو بوسکتس خبر داد که قرار است فردا در نیون سوئیس برگزار شود.
این احتمال زیاد است که بوسکتس بازی در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستر یونایتد را از دست بدهد اما باشگاه رئال مادرید با صدور بیانیه امروز خود خیال همه را راحت کرد.
فلورنتینو پرس پیش از اعلام رسمی این بیانیه به خبرنگاران گفت: ما معتقدیم که بوسکتس به مارسلو توهین کرده و در چند نوبت به صورت آشکار داور را فریب داده و هیچ یک از بازیکنان بارسلونا مثل او در تمارض و فریب داور موفق عمل نکردهاند اما هر چه بوده گذشته و من دوست ندارم نماینده فوتبال اسپانیا به خاطر شکایت من بازیکنش را از دست بدهد.
در بیانیه رئال مادرید آمده است: شکایت اصلی رئال مادرید به صورت کلی عنوان شده و نام بوسکتس در اولویت ما نیست، بنابراین از یوفا میخواهیم جلسه بررسی تخلف بوسکتس را لغو کرده و او را شامل محرومیت خود نکند.
باشگاه رئال همچنین اعلام کرده اصرار یوفا در برسی این پرونده ارتباطی به طرف مادریدی ندارد.
این در حالی است که روز گذشته بارسلونا نیز با بیانیهای اعلام کرده بود: بوسکتس از کلمه "mono " به معنی میمون استفاده نکرده بلکه از کلمه "mucho morro " به معنی مصطلح دروغگو استفاده شده است که هر چند توهین بوده اما نژادپرستانه نیست.
انتهای پیام/
















