برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عسگری: تصمیم مظفری‌زاده در بازی استقلال و پاس درست بود

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، حسین عسگری در مورد قضاوت ها در هفته های پایانی لیگ برتر اظهار داشت: در 2 هفته پایانی بازی ها با توجه به حساسیت فوق العاده بالایی که داشت، سعی کردیم از داوران با تجربه ای استفاده کنیم. به جرات می گویم که در 10 دوره گذشته رقابت های لیگ، حساسیت مسابقات در بالا و پائین جدول به حد این دو هفته پایانی نبوده است چرا که تیم ها برای حضور در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا و ماندگاری در لیگ برتر جدال سختی را پشت سر گذاشتند.

وی ادامه داد: در لیگ دسته اول نیز اوضاع به همین منوال بود. تیم ها برای صعود به لیگ برتر رقابت تنگاتنگی داشتند و حساسیت قضاوت نیز در این دیدارها بسیار بالا بود که خوشبختانه داوران و کمک داوران در 2 هفته پایانی رقابت های لیگ برتر و دسته یک به خوبی قضاوت کردند و جز اشتباهات کوچک که جزئی از داوری است، اشتباهی که تاثیر در نتیجه مسابقه داشته باشد، از سوی داور انجام نشد. معتقدم با حساسیت بالایی که در مسابقات بود، داوران به خوبی قضاوت کردند وعملکردشان مورد تائید و قابل قبول است.

عسگری در پایان در خصوص اعتراض به نحوه قضاوت مظفری زاده درصحنه ای مشکوک به پنالتی در دیدار پاس و استقلال گفت: پس از بازبینی صحنه توسط کارشناسان، تصمیم داور کاملا صحیح بود و هیچ اعتراضی به آن وارد نیست.
تاریخ: 1390/3/2
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: