برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نامه خداحافظی سرپرست تیم امید به افشارزاده و کفاشیان حاجیلو: شرایط خوبی ندارم؛ نمی‌توانم در تیم امید بمانم

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال امید گفت: به دلیل تاملات روحی از درگذشت ناصر حجازی نمی‌توانم در تیم امید باقی بمانم.


اصغر حاجیلو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با بیان اینکه نامه خداحافظی خود از تیم امید را برای کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال ارسال کرده، اظهار داشت: روز گذشته فکسی برای بهرام افشارزاده دبیر کمیته ملی المپیک، علی کفاشیان رئیس فدراسیون و محمد نبی دبیر فدراسیون ارسال کردم و بابت محبتی که به من برای واگذاری این پست داشتند، تشکر و گفتم که به دلیل تاثرات روحی از درگذشت ناصر حجازی نمی توانم به سرپرستی در تیم امید ادامه دهم.

وی افزود: شاید برای خیلی ها با به خاک سپرده شدن ناصر حجازی همه چیز تمام شده باشد اما برای من این طور نیست. به راحتی نمی توانم ناصر را فراموش کنم. من از 15 سالگی در تیم تاج (استقلال سابق) با ناصرخان بودم و چطور می توانم به همین سادگی همه خاطراتم را فراموش کنم؟ سرپرستی تیم امید باید بر عهده کسی باشد که روحیه داشته باشد نه من که اکنون شرایط خوبی ندارم.

حاجیلو تصریح کرد: از آقای افشارزاده ممنون هستم که من را برای سرپرستی این تیم انتخاب کرد. به هر حال برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در بازی های آینده موفق شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/6
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: