برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درخشش طالب‌لو و تأکید مظلومی به ارسال‌های بادقت


استقلال از ساعت 17 امروز در ورزشگاه نوبنیاد در حالی تمریناتش را جهت آماده سازی برای دیدار مقابل ملوان برگزار کرد که سیدمهدی صالحی تنها غایب بود.

* پرویز مظلومی در ابتدای تمرین بازیکنان را دور هم جمع کرد و از آنها خواست برای دیدار مقابل ملوان تلاش خود را به کار گیرند و تنها به فکر مغلوب کردن ملوان باشد.

* تعدادی از نوجوانان مدرسه فوتبال صنایع دفاع قبل از آغاز تمرین در ورزشگاه حاضر شدند و با بازیکنان استقلال عکس یادگاری گرفتند.

* دکتر امین نوروزی مسئول کادر پزشکی تیم استقلال روند آماده سازی میلاد میداودی و محسن یوسفی را زیرنظر داشت.

* هوار ملا محمد پس از 20 دقیقه کار اختصاصی در کارهای گروهی تیمش شرکت کرد.

* گرم کردن دور زمین و ارسال از جناحین از آیتم‌های تمرین امروز آبی‌پوشان بود. مظلومی در سانتر از جناحین تأکید بسیار زیادی داشت و از بازیکنان کناری می‌خواست در ارسال‌ها دقت کنند.

* کادر فنی تیم استقلال به دنبال شرایط جوی شهر انزلی در ساعت برگزاری دیدار با ملوان بود.

* بخش پایانی تمرین امروز آبی پوشان ضربات پنالتی بود که وحید طالب لو روی این ضربات و مهار آنها درخشید و عملکرد خوبی داشت.

* آخرین تمرین استقلال فردا از ساعت 11:45 برگزار می‌شود و آبی پوشان ساعت 17 راهی انزلی خواهند شد.
استقلال از مرحله نیمه نهایی جام حذفی ساعت 17 روز پنجشنبه در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف ملوان می‌رود و در صورت پیروزی باید با برنده دیدار پرسپولیس و فولاد در فینال بازی کند.
تاریخ: 1390/3/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: