برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/حاشیه دیدار تیم ملی و امید/ ناراحتی خبرنگاران از کمبود جا و مشکی‌پوش شدن کادرفنی امیدها

خبرگزاری فارس: خبرنگاران حاضر در ورزشگاه دستگردی از کمبود جا در جایگاه ابراز نارضایتی کردند.


به گزارش خبرگزاری فارس، برای پوشش بازی تدارکاتی تیم ملی و امید امروز خبرنگاران زیادی در ورزشگاه دستگردی حضور یافته اند اما با توجه به شمار زیاد خبرنگاران در جایگاه، جایی برای نشستن نیست و همین موجب ناراحتی آنها شده است.

* علیرضا منصوریان روی نیمکت بازی شاگردانش را تماشا می کند و مارکار آقاجانیان دستیار وی در تیم امید کنار خط تذکرات را به بازیکنان می دهد.

* در تیم امید با توجه به اینکه کریم انصاری فرد در نوک حمله قرار دارد همه پاس ها به این بازیکن ختم می شود.

* تیم ملی با شیوه 4-2-3-1 بازی می کند.

* کادرفنی تیم امید همه مشکی پوش هستند و کادرفنی تیم ملی پیراهن های طوسی و آبی برتن دارند. منصوریان اعلام کرده که به دلیل درگذشت حجازی اعضای کادرفنی تیم امید تا یک سال با پیراهن مشکی روی نیمکت حضور خواهند یافت.

* ملی پوشان ذخیره در دو گروه هستند. عده ای زیر نظر مک درموت در حال گرم کردن خود هستند که از جمله آنها باید به علی کریمی اشاره کرد. ملی پوشان ذخیره هم پس از 15 دقیقه از جریان مسابقه به گرم کردن خود مشغول شدند.

* عکاسان حاضر در ورزشگاه به جای قرار گرفتن پشت دروازه ها از روبه‌رو درحال عکاسی هستند.

*30 دقیقه اول با نتیجه صفر - صفر به پایان رسید. دو تیم در دو نیمه 30 دقیقه ای دیگر هم به مصاف هم می روند.

* پس از پایان 30 دقیقه اول مهدی رحمتی که در بازی های آسیایی گوانگجو همراه تیم امید بود به سمت ملی پوشان امید رفت و با همه آنها به خوش و بش پرداخت. کریم انصاری فرد مهاجم امیدها نیز با بازیکنان تیم ملی به خوش و بش پرداخت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/16
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: