برای پذیرش عنوان مدیریت فنی تیمهای فوتسال حسین شمس با فولادماهان به توافق رسید
خبرگزاری فارس: سرمربی سابق تیم ملی فوتسال برای پذیرش مدیریت فنی تیم فولادماهان اصفهان، با این باشگاه به توافق رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از نشست امروز (دوشنبه) حسین شمس و مسئولان باشگاه فولادماهان، وی به عنوان مدیرفنی تیمهای فوتسال این باشگاه انتخاب شد.
وی در اینباره به سایت این باشگاه گفت: با فیروز ریخته گران توافقات اولیه را انجام دادیم و قرار شد تا در جلسه روز پنجشنبه هیات مدیره، موضوع همکاری من با باشگاه ماهان نهایی گردد.
وی در خصوص نحوه همکاریش با باشگاه ماهان تاکید کرد: قرار است به عنوان مدیر فنی تیم های فوتسال باشگاه ماهان فعالیت کنم ضمن آنکه مدیریت آکادمی فوتسال باشگاه و برگزاری جلسات آموزشی از دیگر وظایف من محسوب می شود.
شمس در پایان خاطر نشان کرد: با آغاز همکاری من با باشگاه فولاد ماهان دیگر با هیچ باشگاهی همکاری نخواهم داشت و از روزهای آینده در اصفهان نیز مستقر خواهم شد.
انتهای پیام/
















