در دیدار دوستانه با رومانی خرگوش چاق برای همیشه از فوتبال رفت
خبرگزاری فارس: مهاجم سالهای دور بارسلونا و رئال مادرید که 2 ماه پیش رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرده بود، شب گذشته با حضور در مستطیل سبز برای همیشه از این ورزش کنارهگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، رونالدو نازاریا دالیما، بازیکن برزیلی تیم های باشگاهی بزرگی چون بارسلونا، رئال مادرید و اینترمیلان با حضوری 15 دقیقهای در جریان بازی دوستانه برزیل و رومانی برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.
بازیکن افسانهای فوتبال برزیل برای آخرین بار در دیدار دوستانه مقابل رومانی تیم ملی کشورش را همراهی کرد و هر چند در 2 موقعیت بسیار ایدهآل توپ را به فضای بالای دروازه دوخت، اما همچنان جاذبه رونالدوی محبوب و همیشگی را داشت.
تیم ملی فوتبال برزیل دیداری دوستانه با نتیجه یک بر صفر از سد رومانی در سائوپائولو گذشت و رونالدو فرصت پیدا کرد 15 دقیقه در زمین حضور پیدا کند. این بازیکن به دلیل مشکل تیروئید دچار اضافه وزن شدیدی شده است. رونالدو 104 بار با پیراهن برزیل بازی کرده و 67 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
انتهای پیام/
















