برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کاروان امید به عراق رفت از رفع مصدومیت حاج‌صفی و مسلمان تا رفتن به دنبال سیخ کباب

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال امید امروز در حالی به اربیل عراق سفر کرد که مصدومیت دو بازیکن کلیدی تیم برطرف شده است.


به گزارش خبرگزاری فارس، کاروان تیم امید برای بازی با امیدهای عراق ساعت 9 صبح امروز از فرودگاه مهر‌آباد با پرواز چارتر و با هواپیمای فوکر 100 راهی اربیل عراق شد.

* برای بدرقه تیم امید نمایندگان کمیته ملی المپیک در فرودگاه حاضر شدند.

* علیرضا منصوریان که سه بازیکن را برای این سفر انتخاب نکرده حاضر نشد نام این بازیکنان را اعلام کند. این سه بازیکن اکنون در هتل المپیک هستند و منصوریان شاید بخواهد در بازی برگشت مقابل عراق از این نفرات استفاده کند.

* مصدومیت احسان حاج صفی از ناحیه زانو و کشیدگی کشاله محسن مسلمان برطرف شده و این دو بازیکن می توانند مقابل عراق به میدان بروند.

* همراه تیم امید یک آشپز به این سفر رفت. تدارکات تیم برای مهیا شدن همه امکانات آشپزی برای ملی پوشان و سایر اعضای تیم در فرودگاه به دنبال سیخ کباب بودند تا کم و کسری در وسایل آشپزی تیم نباشد.

* بازیکنان تیم امید با حل شدن مشکلات خروجی بدون معطلی از گیت رد شدند.
* بازی تیم امید ایران و عراق فردا ساعت 18 به وقت تهران برگزار می شود. دیدار برگشت دوم تیر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و تیم برنده در مجموع دو دیدار به مرحله گروهی مقدماتی المپیک 2012 لندن صعود خواهد کرد.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1390/3/28
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: