برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اگر لازم باشد انتخابی می‌زنم کرمی: نه لوپز برایم مهم است نه رتبه اول رده‌بندی جهانی تکواندو

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم ملی تکواندو گفت: رده نخست رده‌بندی جهانی در وزن سوم المپیکی و هیچ‌یک از حریفان از جمله لوپز برایم اهمیتی ندارند.


یوسف کرمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: درست است که بعد از مسابقات جهانی فرصتی برای استراحت نداشتیم و بلافاصله اردوهایمان شروع شد اما وقتی هدف مهم باشد ورزشکار همه مشکلات را تحمل خواهد کرد.
وی تصریح کرد: اکنون نه به فشردگی تمرینات، نه به خستگی و نه به حریفانم فکر می کنم، آنچه برایم اهمیت دارد میزان توانایی خودم است. می دانم که نسبت به المپیک آتن شناخته شده تر هستم و با مدال طلای جهان همه با انگیزه ای مضاعف جلوی من قرار خواهند گرفت.
کرمی خاطرنشان ساخت: استیون لوپز در مرحله نیمه نهایی المپیک آتن مرا برد تا برنز بگیرد، او در مسابقات جهانی کره جنوبی هم شرکت نکرد تا در آذربایجان سهمیه را کسب کند. از او و تمام کسانی که در وزن هفتم مبارزه می کنند شناخت دارم.
وی افزود: افرادی که از وزن ششم به وزن سوم المپیک آمده اند را شاید به اسم بشناسم؛ البته برای من چه فرقی می کند، چون فقط به پیروزی و کسب سهمیه المپیک در آذربایجان فکر می کنم.
کرمی در پاسخ به اینکه دیگر در رده اول جهان در رده بندی فدراسیون جهانی وزن سوم المپیک قرار ندارد، گفت: این امتیاز فقط در قرعه کشی و آن هم در مراحل اول و دوم تاثیرگذار بود؛ بنابراین نمی توان گفت در عملکردم زیاد موثر است.
وی درباره برگزاری مسابقه انتخابی بعد از کسب سهمیه در صورت صلاحدید کادر فنی افزود: این حق طبیعی هر کسی است که در صورت بهتر بودن به المپیک اعزام شود اما کادر فنی به خوبی می داند که المپیک میدان بزرگی است و آمادگی روحی و روانی در آن بسیار تاثیرگذار است و من این امتیاز بزرگ را دارم.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/3/29
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: