اعزام نادریان در هالهای از ابهام مردانی جای رجلی را در تیم تکواندوی نیروهای مسلح گرفت
خبرگزاری فارس: به جای کوروش رجلی در وزن هشتم تیم تکواندوی نیروهای مسلح، سجاد مردانی به المپیک برزیل اعزام میشود.
محمدرضا زوار سرمربی تیم منتخب نیروهای مسلح در این زمینه به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: هماهنگی های لازم با فدراسیون و سرمربی تیم ملی برای حضور رجلی در وزن هشتم تیم نیروهای مسلح انجام شده بود؛ اما مردانی نفر ذخیره این وزن شرایط خوبی داشت.
وی ادامه داد: از آنجا که ممکن بود حضور رجلی در تیم ما به تمرینات تیم ملی لطمه ای وارد کند، تصمیم گرفتیم از یار ذخیره او استفاده کنیم. احتمال بازگشت دوباره رجلی کم است.
زوار درباره مصدومیت نادریان گفت: او از ناحیه دست دچار مصدومیت شده است و اگر درمان او خیلی طول بکشد، فرد دیگری جایگزینش خواهد شد.
وی افزود: سعید امیری و سید علی محمد موسوی دو یار ذخیره این وزن هستند که در صورت عدم آمادگی نادریان در یک مسابقه انتخابی شرکت خواهند کرد تا نفر جدید مشخص شود.
تیم تکواندوی نیروهای مسلح چهارشنبه هفته جاری از گیلان باز میگردد.
انتهای پیام/م
















