برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌وگو با فارس پناهی: صدور حکم جلب من مانند ممنوع‌الخروج شدنم شایعه است

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون کاراته گفت: به امارات سفر کردم، بنابراین ممنوع‌الخروج نبودم و اکنون بحث حکم جلب من نیز یک شایعه است.


سید عباس احمدپناهی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: هیچ مشکلی نداشتم، من به کره‌جنوبی نرفتم چون باید به کارهای داخلی فدراسیون می‌رسیدم. می‌خواستم بر سر مسابقات انتخابی تیم ملی حضور داشته باشم و باید برای سفر تیم ملی جوانان به یونان تامین اعتبار می‌کردم؛ اما آقایان شایعه کردند که پناهی ممنوع‌الخروج شده است.
وی درباره شکایت محمود رشیدی، نایب رئیس سابق فدراسیون تصریح کرد: ایشان یک طلبی از فدراسیون داشته و در زمان فدراسیون قبلی شکایت کرده است، ما کار را از نظر قانونی به جایی رسانده‌ایم و فدراسیون باید این مبلغ را بپردازد.
شاید اگر این شکایت در زمان ریاست من صورت می‌گرفت، خیلی دوستانه حل شده بود.

رئیس فدراسیون تاکید کرد: رشیدی خود از خانواده کاراته است و شرایط و وضعیت فدراسیون را می‌داند. او همیشه دلش برای این رشته سوخته و هرگاه نیاز بوده کمک کرده است؛ اما یک سری افراد به جای اینکه اجازه دهند فضا تلطیف شود از مسائل و شرایط سوء استفاده می‌کنند.
پناهی در پاسخ به اینکه شنیده می‌شود شکایت رشیدی درباره تهمت و افترا بوده و به بدهی فدراسیون ربطی ندارد، اظهار داشت: ما سال‌ها با هم دوست هستیم و مشکلی وجود ندارد. برخی از دوستان یک سری اطلاعات غلط داده‌اند و موجب ایجاد سوء تفاهم شده اند. این مشکل اداری است نه شخصی. اگر به فرض محال هم چنین چیزی درست باشد رشیدی به عنوان عضوی از این خانواده نمی‌خواهد به کاراته لطمه بخورد.

وی درباره اینکه حتی شنیده‌ها حکایت از صدور حکم جلب برایتان دارد، گفت: این مسئله نیز مثل ممنوع الخروج بودنم شایعه ای است که برخی افراد ایجاد می‌کنند.
رئیس فدراسیون حضور جلوی دفتر رشیدی به همراه تعدادی از اهالی کاراته را رد کرد و افزود: چنین اتفاقی نیافتاده است، چرا باید این کار را انجام دهیم. رشیدی حقی دارد و ما نمی‌توانیم منکر آن شویم و ملزم به اجرای آن هستیم.
پناهی سفر تیم ملی جوانان را به یونان قطعی دانست و تصریح کرد: 15 روز دیگر تیم ملی ایران باید به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شود و من بایستی مقدمات لازم را فراهم کنم. سعی می‌کنم هنگام برگزاری رقابت‌های یونان در آنجا باشم و زود بازگردم. داریوش قاسمی، دبیر فدراسیون همراه تیم می‌رود.

رئیس فدراسیون درباره سفرش به امارات خاطرنشان ساخت: رئیس فدراسیون امارات از 9 کشور که شامل ایران و عرب‌ها می‌شدند، دعوت کرده بود. چانگ رئیس اتحادیه کاراته و لیم رئیس کمیته داوران آسیا نیز در این جلسه حضور داشتند. شش نفر از غرب آسیا برای عضویت در هیئت رئیسه نامزد هستند و این کشورها می‌خواستند به یک اتفاق نظر برسند.
وی افزود: به غیر از اردن سایر نامزدها بودند و اکثر کشورها شانس ایران، کویت و امارات را بیشتر از دیگران دانستند. جلسه خوبی بود و بیشتر کشورها توان کمی و کیفی ایران را بسیار بالا و شانس ایران را زیاد دانستند.
پناهی درباره تغییر رئیس غرب آسیا خاطرنشان ساخت: در آنجا مواردی برای فعال‌تر و قوی‌تر شدن کاراته غرب آسیا مطرح و قرار شد همه دست به دست هم بدهند تا کاراته این بخش تقویت شود؛ اما چیزی درباره تغییر رئیس این منطقه گفته نشد.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/4/11
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: