برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نایب رئیس دیرتر می‌رود رئیس فدراسیون کاراته از یونان راهی چین می‌شود

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون کاراته ایران به طور مستقیم از یونان راهی چین می‌شود تا برای عضویت در هیئت رئیسه آسیا رایزنی کند.


به گزارش خبرگزاری فارس، عباس احمدپناهی روز گذشته ایران را به مقصد یونان ترک کرد تا در مسابقات آزاد این کشور حضور داشته و در کنار تیم ملی جوانان باشد.
او از همانجا به چین می‌رود تا برای عضویت در هیئت رئیسه اتحادیه کاراته آسیا رایزنی‌های خود را ادامه دهد.
این درحالی است که تیم ملی جوانان حاضر در کاپ آزاد یونان دوشنبه هفته جاری به ایران باز می‌گردد و شنبه هفته آینده به همراه تیم ملی بزرگسالان عازم چین می‌شود تا در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت کند.
علاوه بر بهرامی و هروی، سرمربی و مربی تیم ملی کومیته بزرگسالان، شاهچراغی، نیکوخصلت و شهجردی، سرمربیان کاتا هستند که تیم‌های خود را در مسابقات آسیایی همراهی می‌کنند.
قرار بود سیروس یزدانی به عنوان داور آسیایی در رقابت‌های قهرمانی آسیا قضاوت کند؛ اما در صورتی به چین اعزام می‌شود که داریوش قاسمی، دبیر فدراسیون قبل از شروع مسابقات به ایران بازگشته تا او بتواند فدراسیون را به قاسمی سپرده و راهی شود.
بدین ترتیب یزدانی دیرتر از تیم ملی به چین می‌رود.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/4/18
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: