دبیر کمیته ملی المپیک اشرافی به فدراسیون فوتبال ندارد ترابیان: افشارزاده ادامه دهد حرفی میزنم که در شان او نباشد
خبرگزاری فارس: سرپرست کمیته روابط بینالملل فدراسیون فوتبال گفت: افشارزاده اگر به این اظهارنظرها ادامه دهد چیزی میگویم که در شان او نباشد.
عباس ترابیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اظهارات بهرام افشارزاده دبیرکل کمیته ملی المپیک مبنی بر اینکه وی یکی از مقصران اصلی حذف تیم امید از مسابقات مقدماتی المپیک است، عنوان کرد: افشارزاده در فدراسیون فوتبال نیست و اطلاعاتش کامل نیست که چنین اظهار نظرهایی می کند.
وی افزود: افشارزاده اشرافی به روند کاری فدراسیون فوتبال ندارد و بهتر است وقتی خودش در فدراسیون نیست و حتی نمی داند تشریفات اداری فدراسیون با کمیته ملی المپیک متفاوت است، اظهار نظر کند.
سرپرست کمیته روابط بین الملل اضافه کرد: ایشان چند بار است که این چنین اظهار نظر می کند و من جوابی به او نداده ام، اما اگر این روند ادامه داشته باشد ممکن است چیزی بگویم که در شان افشارزاده نباشد. بهتر است ایشان به امور خود کمیته ملی المپیک بپردازد. فدراسیون فوتبال خودش رئیس و نایب رئیس دارد و می دانند در مورد افراد چه تصمیمی بگیرند.
سرپرست تیم ملی در ادامه گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد برنامه های تیم ملی برای بازی های مقدماتی جام جهانی گفت: فعلا برنامه تازه تری نیست. با توجه به اینکه برنامه های لیگ به هم می ریزد برای تیم ملی بازی دوستانه در نظر نگرفته ایم. فدراسیون اندونزی هم در ایمیلی اطلاع داده سه شنبه هفته جاری مدارک اعضای تیم خود را برای ما می فرستند. همچنین در حال حل کردن مشکل خروجی بازیکنانی مثل احسان حاج صفی و کریم انصاریفرد هستیم.
وی تصریح کرد: متوجه شدیم که اندونزی قبل از بازی با ایران دیدار تدارکاتی با مالزی دارد که می خواهیم یکی از اعضای کادرفنی را برای آنالیز این مسابقه اعزام کنیم.
انتهای پیام/خ
















