برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/گزارش تمرین پرسپولیس/ جلسه استیلی با بازیکنان، حضور کاشانی و مایلی‌کهن در سکوت محض

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز به تهران بازگشت و تمرین کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس، پرسپولیس شب گذشته در دومین دیدار خود در چارچوب لیگ برتر با نتیجه 2 بر یک مغلوب شاهین بوشهر شد. پرسپولیسی‌ها صبح امروز به تهران بازگشتند و از ساعت 10:20 تمرینات خود را در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال کردند.

در این تمرین بازیکنان اصلی در بازی شب گذشته 25 دقیقه ریکاوری کردند و بازیکنانی که حضور نداشتند زیر نظر عاشوری و سومدیک به تمرینات تاکتیکی پرداختند.

* پرسپولیسی‌ها ساعت 9:45 امروز از بوشهر به تهران بازگشتند و مستقیما راهی ورزشگاه درفشی‌فر شدند.

* حمید استیلی در ابتدای تمرین بازیکنان را در گوشه‌ای از زمین چمن نشاند و برای آنها با لباس شخصی به گفت‌وگو پرداخت. نکته جالب این بود که سپس بازیکنان با دست زدن تمرینات خود را آغاز کردند.

*مهرداد اولادی با پای پانداژ شده در کنار زمین نشسته بود.

* حمید استیلی دقایقی با کاظمیان به گفت‌وگو پرداخت.

* 15 دقیقه از تمرین گذشته بود که حبیب کاشانی به ورزشگاه درفشی‌فر آمد. او به دلیل کمر درد به سختی راه می‌رفت.

* پس از کاشانی، محمد مایلی‌کهن نیز در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد و دقایقی با استیلی و کاشانی به گفت‌وگو پرداخت. مایلی‌کهن همچنین روز خبرنگار را به خبرنگاران تبریک گفت.

* حبیب کاشانی پس از حضور در تمرین وضعیت خبرنگاران و جایگاهی که برای آنها در کنار زمین در نظر گرفته شده را بررسی کرد و دستور داد برای رفاه حال خبرنگاران تغییراتی انجام شود.

* تمرین امروز بدون حضور هوادار و در سکوت محض برگزار شد.

* حمید علی عسکر غایب بود.

* استیلی گزارشی را از وضعیت بوشهر و بازی شب گذشته به کاشانی و مایلی‌کهن داد.

* حقیقی دقایقی با عزیزیان گفت‌وگوی اختصاصی کرد.

* علی کریمی و شیث رضایی دقایقی اختصاصی با استیلی، کاشانی و مایلی‌کهن به گفت و گو پرداختند.

* بازیکنان ذخیره در پایان تمرین به فوتبال دست‌گرمی پرداختند.

* مایلی‌کهن پس از تمرین تاکید زیادی به بازیکنان داشت که به منزل بروند و استراحت کامل داشته باشد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/17
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: