برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی90/فتح‌اله‌زاده قورباغه را قورت داد !!

90: بیشتر آن‌هایی که دنبال فرمولی برای موفقیت می‌گردند، کتاب «قورباغه را قورت بده» را خوانده‌اند. خلاصه این کتاب درباره نقش انرژی ذهن و صرف فعل خواستن است در تعویض و تغییر شرایط. «قورباغه را قورت بده» حکایت از انجام کار بزرگ است، برآمدن از پس مشکلات، رسیدن به اهداف بزرگ و عبور از موانع.

امیررضا امیرشاهی

در استقلال هم علی فتح‌اله‌زاده قورباغه را قورت داده است! او با جیب خالی وارد بازار نقل و انتقالات شد و بازیکنانی که بسیاری از تیم‌ها با شرایط مالی عالی دنبال‌شان بودند را جذب کرد.

امروز روز ولی فصل نقل و انتقالات به پایان رسیده و زمان، زمان وفای به عهد است. آری بازیکنانی که چک و قول سرپرست استقلال را پذیرفته‌اند، اینک دنبال وصول مطالبات‌شان هستند و با توجه به این که تکلیف وزارت ورزش نیز مشخص شده است، هیچ بهانه‌ای را در راستای تعویق پرداختی‌ها نمی‌پذیرند.

شاید بعد از گذشت دو هفته کار به «اعتصاب» نکشد، ولی تضمینی نیست که بازیکنان دو، سه هفته بعد هم سکوت اختیار کنند و بدون پول به میدان بروند.

*   *   *

آقای عباسی! این درست که شما تازه از راه رسیده‌ای و باید با تازه‌واردها مدارا شود، ولی اوضاع در استقلال بحرانی است و اگر شما کاری برای تیم بزرگ پایتخت نکنید، ترکش‌های هرگونه اقدام احتمالی بازیکنان، گریبان وزارت‌خانه را هم می‌گیرد.

آقای عباسی، قراری که پیشتر با فتح‌اله‌زاده گذاشته شده به این مضمون است که پرداخت 50 درصد هزینه‌ها به عهده او است و 50 درصد باقی‌مانده را سازمان ورزش تقبل می‌کند.

حساب و کتاب‌ها حاکی از این است که حاجی فصل قبل 5 میلیارد تومان درآمدزایی داشت و تعهد خود را انجام داد. سازمان ولی 5/3 میلیارد داد و بنا بود یک و نیم میلیارد باقی‌مانده را نیز بپردازد که این قضیه مشمول درگیری دولت با مجلس و تشکیل وزارت ورزش شد و از یادها رفت. جالب این که تاخیر در انتخاب وزیر، بدقولی در معادلات مالی را به فصل جاری نیز کشاند تا یک و نیم میلیاردی که باید در ابتدای فصل جاری در اختیار آبی‌ها قرار می‌گرفت، به سرنوشت معوقه‌های فصل پیش مبتلا شود.

با این اوصاف اگر طلب 2 میلیارد و 700 میلیونی دوران واعظ‌آشتیانی از سازمان را هم حساب کنیم، جمع بدهی‌های وزارت ورزش به استقلال نزدیک به 6 میلیارد تومان می‌شود که اگر یک سومش را هم به حاجی بدهند می‌تواند فعلا اوضاع تیمش را سر و سامان بخشد.

*   *   *

در جریان مصوبات مجلس هستیم و می‌دانیم ظرف دو سال آینده این اجازه که دولت در فوتبال خرج کند از قوه مجریه سلب می‌شود، ولی تا آن موقع آیا این درست است که دولت به تعهداتش عمل نکند؟

بناست تا همزمان با کاهش وابستگی تیم‌ها به دولت، امکان درآمدزایی نیز هموار شود، اما تاکنون که قدمی در این زمینه برداشته نشده و همه چیز در حد رویا است، آیا تیم‌های مردمی باید هوا بخورند؟

تکلیف چک‌های شخصی حاجی چه می‌شود؟

اگر بازیکنان بشورند و اعتصاب کنند چه کسی جوابگو خواهد بود؟

... آقای عباسی! امروز که وزیر شده‌اید مطمئن باشید حتی یک دقیقه تاخیر هم به ضرر همه است.

 

تاریخ: 1390/5/18
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: