برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

توضیحات نبی و عزیز محمدی در مورد گزارش نماینده سازمان بازرسی کل کشور

مهدی محمد نبی، دبیر کل فدراسیون و عزیز الله محمدی، رییس سازمان لیگ توضیحاتی را درباره موارد مطرح شده از سوی شیخ سفلی نماینده سازمان بازرسی کل کشور در مجمع فدراسیون بیان کردند.
 محمدنبی درباره بدهی شرکت «افق سبز» گفت: در جلسه یکشنبه هیات رییسه فدراسیون با مذاکره انجام شده مصوب شد تا سال مالی شرکت «افق سبز» با سال مالی فدراسیون تطبیق داده شود.

وی درباره طلب فدراسیون از شرکت «لگیا» ایتالیا نیز گفت: فدراسیون پولی بابت البسه خریداری شده پرداخت نکرده، بلکه به منظور بحث اسپانسرینگ تیم ملی شرکت «لگیا» البسه ورزشی را به فدراسیون هبه کرده است. لذا این طلب مربوط به ارزش مالی توافق طرفین است. ضمن این که در زمان حسابرسی مالی فدراسیون البسه ای که طلب داشتیم هنوز به دستمان نرسیده بود، اما اکنون در کانتینرهایی در کمپ تیم‌های ملی موجود است. درباره بحث بلوکه شدن پول فدراسیون توسط مصطفوی هم باید بگویم که پیگیر این موضوع هستیم، بخش حقوقی فدراسیون لایحه‌ای را به دادگاه فرستاده تا نتیجه‌ رسیدگی به آن اعلام شود. ما منتظر اعلام نتیجه‌ هستیم.

همچنین عزیز محمدی درباره بدهی سه باشگاه، اظهار کرد: باشگاه استیل آذین 200 میلیون بدهکار است، اما در بحث انضباطی که وجود داشت، شورای استنیاف جرایم آن‌ها را بخشید و این بدهی به وجود آمد. حال آن‌ها باید این بدهی را تسویه کنند.

در ادامه مهدی محمدنبی با تشریح هزینه‌های فدراسیون گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، تمام هزینه‌های مالی ما طی یک سال 27 میلیارد تومان است که یک میلیارد تومان کسری بودجه داریم. این در حالی است که تمامی درآمدهای ما محقق شود. درآمدهای فدراسیون 10 میلیارد تومان است، همچنین سه میلیارد تومان از کمیته ملی المپیک می‌گیریم و 11 میلیارد تومان با مساعدت وزارت ورزش و جوانان تامین می‌شود، دریافتی ما از سازمان و ارگان های مختلف هم حدود دو میلیارد تومان است که جمع آن 26 میلیارد تومان می‌شود و یک میلیارد کسری داریم. در جلسه ای که وجود داشته عنوان شده تا نسبت به هزینه صرفه‌جویی شود تا بتوانیم این کسر هزینه‌ها را جبران کنیم.
تاریخ: 1390/6/28
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: