برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کلانتری به نشست خبری نرفت مربی فجرسپاسی: اگر مشکل گل‌زنی نداشتیم، بین 4 تیم اول جدول بودیم

مربی تیم فوتبال فجر سپاسی گفت: در تمام کنندگی مشکل داریم و اگر این ضعف نبود در حال حاضر بین 4 تیم اول قرار داشتیم.

سعید طبری پس از شکست 2 بر یک فجرسپاسی بابر تراکتورسازی در حالی به نشست مطبوعاتی رفت که اصغر کلانتری سرمربی فجر سپاسی از حضور در این نشست امتناع کرده بود.

مربی فجر سپاسی در مورد این بازی گفت: بازیکنان فجر بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. ما فقط ضعف گلزنی داریم اما با این حال نباید از تفاوت بین بازیکنان فجر سپاسی و تراکتورسازی به سادگی گذشت چرا که دو تیم خیلی باهم فرق دارند.

وی ادامه داد: تیم جوانی هستیم و فوتبال را خوب بازی می‌کنیم و فقط در تمام کنندگی مشکل داریم که اگر این ضعف نبود در حال حاضر بین 4 تیم اول قرار داشتیم.

طبری تصریح کرد: به این تیم امیدواریم و با صحبت‌هایی که مدیر عامل انجام داده قرار است برای مرتفع کردن ضعف گلزنی تیم تدابیری اندیشیده شود و با گرفتن بازیکنان مورد نظر این مشکل را حل کنیم.
تاریخ: 1390/8/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: