برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مظلومی با حضور در غرفه مهر:استقلال و پرسپولیس در قالب یک تیم در جام ولایت شرکت کنند

سرمربی تیم فوتبال استقلال پیشنهاد داد تیم‌های استقلال و پرسپولیس در قالب یک تیم در تورنمنت جام ولایت شرکت کنند.

پرویز مظلومی با حضور در غرفه مهر در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها گفت: تیم‌های استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه چندین بازیکن در اردوی تیم ملی دارند و از سویی می خواهند اردوی آماده سازی خود را در تعطیلات سه هفته‌ای لیگ برگزار کنند، قادر نیستند با تمام توان در جام ولایت حضور پیدا کنند.

وی افزود: ای کاش مسئولان برگزارکننده این رقابت‌ها تدبیری می اندیشیدند تا این دو تیم در قالب یک تیم تلفیقی در این جام شرکت کنند. فکر می کنم اگر چنین اتفاقی بیفتد این دو تیم هم بتوانند اردوی آماده سازی خود که بسیار مهم هم هست را برپا کنند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پایان ضمن ابراز تشکر از دست اندرکاران خبرگزاری مهر در خصوص پوشش مناسب رسانه‌ای و بویژه اخبار ورزشی، گفت: ما پس از پیروزی روز یکشنبه مقابل تیم مس سرچشمه به بازیکنان خود سه روز مرخصی داده‌ایم تا با آمادگی کامل در تمرینات حضور پیدا کنند.


تاریخ: 1390/8/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: