اختصاصي/ مربيان ليگ يك فوتبال ايران بايد از لحاظ اخلاقي تاييد شوند
ورزش. فوتبال. ليگ يك
تهران - فدراسيون فوتبال ايران شرايطي را به وجود آورده است فقط مربياني خواهند توانست در ليگ دسته يك كشور فعاليت كنند كه از ستاد كميته اخلاق حرفهاي فدراسيون، تاييديه گرفته باشند.
عزيزالله محمدي رييس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال ايران در اين خصوص به ايرنا گفت: باشگاههاي حاضر در ليگ دسته يك فوتبال ايران، بايد پس از استعلام از ستاد كميته اخلاق حرفه اي، با مربيان مورد نظر خود قرارداد ببندند.
وي به صراحت اعلام نكرد كه قرارداد مربياني كه مورد تاييد فدراسيون نباشند به ثبت نخواهد رسيد، اما خاطرنشان كرد: اگر قرارداد مربيان در فدراسيون به ثبت نرسد، ضرر و زيانهاي ناشي از آن بر عهده مديران عامل باشگاه ها خواهد بود.
وي گفت: بنابراين به باشگاهها توصيه ميكنيم كه پيش از استعلام از ستاد كميته اخلاق حرفهاي فدراسيون فوتبال با مربيان مدنظر خود قرار داد امضا نكنند.
گفتههاي محمدي در حالي مطرح ميشود كه تعداد قابل توجهي از تيمهاي باشگاهي حاضر در ليگ دسته يك پيش از اين سرمربيان و مربيان خود را براي فصل جديد تعيين كرده و دربسياري از موارد به تفاهم نيز رسيده اند.
















