برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

روزبهاني در گفت‌وگو با فارس:اميدوارم تيم ملي بسكتبال در جام‌جهاني قدرت ايران را به دنيا نشان دهد

جابر روزبهاني در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد آخرين وضعيت جسماني‌اش اظهار داشت: اواسط اردو دچار مصدوميت شدم و نتوانستم ديگر در تمرينات تيم ملي شركت كنم. 2 عمل بر روي زانو‌هايم انجام دادم و شرايط سختي را پشت سر گذاشتم. اين بار تصميم گرفتم پيش از آنكه به ميادين بازگردم به بهبودي كامل برسم.
بازيكن ملي‌پوش ايران در مورد آخرين وضعيت تيم ملي گفت: تيم ملي نسبت به گذشته خيلي بهتر شده است و بازيكنان به هماهنگي خوبي رسيده‌اند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه احساسي دارد، نمي‌تواند در جام‌جهاني شركت كند، عنوان كرد: دوست داشتم در جام‌جهاني شركت كنم و اين آرزوي هر بازيكني است، اما سلامتي‌ام خيلي مهمتر از اين مسابقات است.
روزبهاني در مورد ارزيابي‌اش از عملكرد ايران در جام‌جهاني گفت: در جام جهاني بهترين و قوي ترين تيم‌ها شركت مي‌كنند؛ اما اميدوارم ملي پوشان بتوانند بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته و بسكتبال ايران را به دنيا نشان دهند. تيم ما جاي زيادي براي پيشرفت دارد.
وي در مورد اينكه گفته مي‌شود ايران فقط مقابل تونس شانس دارد، اظهار داشت: تيم تونس هم يكي از بهترين تيم‌هاي آفريقا است، اما اميدوارم بتوانيم با شكست دادن اين تيم نخستين پيروزي در جام‌جهاني را كسب كنيم.
بازيكن تيم ذوب‌آهن اصفهان در پاسخ به اين سوال كه كدام تيم قهرمان مي‌شود، گفت: به نظر من آمريكا شانس زيادي براي قهرماني دارد. در دوره گذشته هم كه اين تيم نتوانست قهرمان شود، با تيم اصلي خود حضور نداشت.
رقابت‌هاي جام جهاني از روز 6 شهريور در تركيه آغاز مي‌شود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/5/31
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: