برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تومباکوويچ: کريمي را مي خواهم!

من كاري به تغييرات مديريتي ندارم و در مورد آن سؤال نمي‌كنم، فقط كريمي را مي‌خواهم زيرا اين بازيكنان هستند كه تيم را مي‌سازند.

لوبيسا تومباكوويچ پس از شكست تيمش مقابل پيكان در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: علي كريمي را تحت شرايطي مي‌خواهم، زيرا نبود وي در 2 بازي اخير برايم گران تمام شد. من كاري به تغييرات مديريتي ندارم و در مورد آن سؤال نمي‌كنم، فقط كريمي را مي‌خواهم زيرا اين بازيكنان هستند كه تيم را مي‌سازند.
تومباكوويچ افزود: اعتقادي به ستاره در تيمم ندارم و كلمه ستاره را قبول ندارم. در اين ديدار استيل‌آذين بازيكنان خوبش را نداشت، نه ستاره‌هايش را.
وي با اعلام اينكه پيكان بهتر از ما بازي كرد و حقش گرفتن اين 3 امتياز بود؛ تأكيد كرد: 2 ماه است به ايران آمده‌ام و مطمئن باشيد قهرماني‌هايم در ليگ چين را در ايران تكرار خواهم كرد.
 

تاریخ: 1389/6/1
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: