برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

كشتي قهرماني جهان؟ علي آبادي: فرنگي كاران سنگين وزن شانس بيشتري براي موفقيت دارند

ورزش. كشتي. علي ابادي
تهران - نايب قهرماني بازيهاي المپيك ‪ ۱۹۷۲‬مونيخ در رابطه با وضعيت تيم كشتي فرنگي كشورمان در رقابتهاي جهاني گفت: با توجه به توانمندي ملي پوشان و حريفان خارجي آنها، كار فرنگي كاران سنگين وزن به مراتب ساده تر از اوزان سبك است.

رحيم علي آبادي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا خاطر نشان كرد:
تيم ملي كشتي فرنگي كشورمان در حالي براي شركت در رقابتهاي جهاني ‪۲۰۱۰‬ مسكو جمع و جور شد كه بر خلاف هر سال خبري از برگزاري رقابتهاي انتخابي نبود، ولي خوشبختانه كادر فني توانست بهترين نفرات را گردهم آورد.

وي افزود: تيم كنوني حاصل اردوهاي متعدد آماده‌سازي و حضور در چندين تورنمنت داخلي و خارجي است و مطمئن هستم كه ملي پوشان كشورمان مي‌توانند در رقابتهاي جهاني ‪۲۰۱۰‬مسكو به آنچه از آنان انتظار مي‌رود، دست يابند.

پيشكسوت كشتي فرنگي كشورمان ادامه داد: پيش بيني نتايج به قرعه و گروه بندي رقابتهاي جهاني نيز بستگي دارد، چراكه ممكن است اين قرعه به سود يك كشتي گير ضعيف در آيد و او را تا ديدار فينال برساند در مقابل نيز ممكن است دو قهرمان نامدار و بزرگ در همان دور مقدماتي به هم بخورند و يكي از آنان از ميدان خارج شود.

علي آبادي به نكته جالبي اشاره كرد و گفت: هيچ تيمي در رقابتهاي جهاني يكدست نيست و حتي تيم روسيه نيز نمي‌تواند ادعا كند كه در هر هفت وزن داراي بهترين نفرات است، پس با اين حساب بايد در تمامي اوزان اميدوار بود و براي كسب مدال به ميدان رفت.

نايب قهرمان بازيهاي المپيك مونيخ در خاتمه به وضعيت حميد سوريان اشاره كرد و ابراز داشت: نبايد بر اين باور باشيم كه فقط سوريان استرس بالايي در اين رقابتها دارد، چراكه حريفان او نيز تحت الشعاع چهار مدال طلا و قهرماني پياپي او در وزن ‪ ۵۵‬كيلوگرم جهان هستند. پس نبايد يك طرفه به موضوع نگاه كرد و سوريان را در شرايط دشوار و حساسي قرار داد.

رقابت‌هاي كشتي فرنگي از ‪ ۱۵‬شهريور جاري در شهر مسكو آغاز مي‌شود و تيم منتخب روز ‪ ۱۲‬همين ماه عازم روسيه خواهد شد.









تاریخ: 1389/6/1
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: