برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرمربي ملوان: تراكتورسازي در نيمه اول بهتر از ما بود

ورزش. داخلي. فوتبال
تبريز- سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: تيم تراكتورسازي در نيمه اول بهتر از ما ظاهر شد و در اين نيمه نتيجه بازي رقم زد.

به گزارش ايرنا، فرهاد پورغلامي بامدار روز سه شنبه و پس از باخت دو بر صفر تيمش مقابل تراكتورسازي تبريز، افزود: پس از دريافت دو گل در نيمه اول ، در نيمه دوم بازي كنترل نيمه ميدان را در اختيار گرفتيم و تيم ميزبان را تحت فشار قرار داديم اما نتوانستيم گل‌هاي خورده را جبران كنيم وي اضافه كرد: فشردگي برنامه بازي‌هاي ليگ، در بازي نسبتا ضعيف تيم تاثير مستقيمي داشت و بازيكنان تيم بيشترشان به خاطر خستگي ناشي از اين فشردگي ، خوب بازي نكردند.

وي قدرت تيم تراكتورسازي در اين بازي را در خط مياني خلاصه كرد و گفت:
بازيكنان خط مياني تراكتورسازي با كنترل اين منطقه، در پيروزي تيمشان نقش بسزايي ايفا كردند.

پورغلامي در خصوص داوري اين ديدار نيز اظهار داشت: امروز روز بدي براي داوري كشورمان بود چرا كه كمك داور اين بازي در روي گل اول تراكتورسازي كه از خط نگذشته بود عجله كرد و زحمات يك هفته‌اي ما را دودستي تقديم تراكتورسازي كرد.

ديدار تيم‌هاي تراكتورسازي تبريز و ملوان بندر انزلي از هفته ششم رقابت هاي ليگ برتر، با نتيجه دو بر صفر به سود تراكتورسازي به پايان رسيد تا اين تيم با هشت امتياز از شش بازي به رده نهم جدول صعود كند.










تاریخ: 1389/6/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: